szon-sportoldal

2010.10.30. 10:05

Meccs helyett szalagavatók

<p>NYKSK: serdülők helyettesítik a hiányzókat Törökszentmiklóson.</p>

A nemzetközi ülőröplabda torna miatt valóságos megyejáráson vettek részt a Nyíregyházi KSK NB I. B-és férfi kézilabdázói, hol itt, hol ott edzettek. És még kanalazhatnak a feketelevesből, hiszen ma este Törökszentmiklóson lépnek pályára a mieink, mégpedig igencsak tartalékosan. Kovács Ákost megműtötték, a fiatal gárdából Erdős Zoltánnak, Gadnai Gábornak és Vasas Györgynek pedig szalagavatója lesz.

Bíznak a tisztes helytállásban

Eredetileg ez a meccs az őszi zárófordulóban lett volna, ám a szentmiklósiak a sorsolás után kérték a mieinket, hogy ezen a hét végén játsszák le. Az NYKSK vezetői rábólintottak, hiszen akkkor még nem tudták, hogy a fiataloknak éppen erre a napra írják ki a szalagavatót. Amikor ez kiderült, kérték törökszentmiklósiakat, hogy vagy előbb, vagy utóbb játsznak, ám amíg ők kenyeret adtak, pofont kaptak: a sporszerűségből elégtelenre vizsgázó jásziak nemet mondtak a kérésére.

Egyénként a legutóbbi fordulóban mindkét együttes vereséget szenvedett, a Törökszentmiklós otthonában kapott ki a békésiektől (24–279, míg a nyíregyházi Cegléden kaptak ki (33–21). Szombaton nem éppen Dancséknak áll a zászló, ám a serdülőkkel kiegészített vendégek bíznak a tisztes helytállásban.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!