szon-sportoldal

2011.02.28. 10:11

Az influenza is meccset nyert

<p>Asztalitenisz csapatbajnokságok: Apagyon elmaradt a mérkőzés, a Nyírbátor és a NAC Benczúr Nyíregyháza rangadójára pedig rányomta a bélyegét a sok betegeskedő játékos szeerepeltetése.</p>

NB I., férfi

Borsod Volán–Nyírbátori ASE 10–8
A bajnokság második helyezettje ellen reális esélye lett volna a Nyírbátornak a még jobb eredmény elérésére, hiszen a Borsod Volánnal még megbirkóztak volna a vendégek, de azt már nem tudták elvuselni, hogy Lukács Balázs mandulagyulladással játszott, Majoros Bence pedig influenza miatt eleve távol volt. Győztek: Lukács B., Tóth Zs., Kiss Zs. 2-2, Bánhidi és a Kiss Zs., Lukács B. páros 1-1.

Az Apagy SE–Szegedi AC II mérkőzés elmaradt, mert a vendégek a hó fogságába kerültek. Az új időpontról még egyeztetnek a felek.

NB I. A csoport, női

NAC Benczúr Nyíregyháza–Statisztika PSC 4–14
A látszat csalóka, ugyanis a közel négy és félórás csatában az eredmény akár fordított is lehetett volna. Annak ellenére is, hogy a nyíregyházi játékosok valamennyien betregen álltak asztalhoz. Gy.: Karádi 2, Fajcsák, Horváth E. 1-1.

NB II., férfi

Debreceni ASE–Apagy SE II 14–4
az igen jó erőkből álló hazai csapat ellen szépen helytálltak az apagyiak. Gy.: ifj. Oszlánszki L., Vakály 2-2.

Borsod Volán II–Nyírbátori ASE II 16–2
Azzal, hogy Bánhidi Emilnek az első csapatban kellett játszania, megbomlott a bátoriak egysége, és viszonylag sima vereség lett a vége az egyik bajnokaspiráns ellen. Gy.: Szarka, Tóth G. 1-1.

NB III., férfi

ATC Nagykálló–Levelek SE 11–7
Az erőviszonyoknak megfelelő eredmény született. Gy.: Király Cs., Tamási 4-4, Pataki Zs. 2 és a Tamási, Papp S. páros, illetve Joó Z., Német T. 2-2, Márföldi, Bodrogi F. és a Német T., Márföldi páros 1-1.

Nyírmadai ISE–TEVA-Debrecen SE I 9–9
A tabella alapján nem ért el rossz eredményt a Nyírmada, de ezúttal reális esély mutatkozott a dfebreceniek legyőzésére. Gy.: Pacuk P. 4, Szabó S. 2, Paszternák, ifj. Krivács A. és a Paszternák, Pacuk P. páros 1-1.

Vásárosnaményi SZSE–TEVA-Debrecen SE III 12–6
A bajnokság második felében továbbra is százszázalékos a naményi csapat. Gy.: Sztoj 4, Misák 3, Pacuk S. 2, Gerő, a Sztoj, Pacuk S. és a Gerő, Misák páros 1-1.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!