szon-sportoldal

2011.02.08. 17:47

Nyírsulis sikerek a debreceni FŐNIX kupán

<p>2011. január 28-30-a között került megrendezésre Debrecenben a FŐNIX kupa kézilabda torna. 90 csapat versenyzett mindkét nemben, több korosztályban.<br /> Nyíregyházát két csapat képviselte a NYÍRSULI-BEM keretében /U11, U13/.</p>

Az U13-as csoportban15 induló volt, ötös körmérkőzésekkel döntötték el a helyezéseket, ezt követően az azonos helyezést elért csapatok újra hármas körmérkőzéssel döntötték el a végeredményt.

A nyíregyházi fiúk igen fajsúlyos mérkőzéseket vívtak ellenfeleikkel, a csoportmérkőzéseket megnyerve érkeztek a döntőbe. Igen magas színvonalon kézilabdáztak, fegyelmezetten védekeztek, szellemes, ötletes támadójátékkal biztosították be győzelmüket. Minden mérkőzésüket megnyerve végeztek az első helyen.

Eredmények:

  • Malév- Soroksár Bp. – Nyírsuli- Bem 14:21

  • Balmazújváros - Nyírsuli- Bem 17:18

  • Nyírsuli- Bem - XVI.Ker.KMSE Bp.19:15

  • Eger - Nyírsuli- Bem 16:24

  • Nyírsuli- Bem - Tiszavolán 25:21

  • Nyírsuli- Bem - Malév-Soroksár 26:19

A torna legjobb játékosa: Mikita Bence

A legjobb kapus : Dudás Roland

Csapattagok: Nagy Márk, Kovács László, Takács Zsombor, Kecskeméti Tamás, Veress Bálint, Szegedi Dávid, Mikita Bence, Gerda Ákos, Török Ádám, Dudás Roland, Barczi Krisztián, Molnár Márk, Sinkovits Roland, Illés Tamás, Kapás Gergő, Barta Dávid

Edző: Ráczné Cserés Erzsébet

A Nyírsuli–Bem 1999-2000-es csapata III. helyezést ért el. Szakmailag hasznos volt a torna és jól szolgálta az ERIMA Országos Gyermekbajnokságra való felkészülést.

A csapat tagjai: (b) Máthé Dominik, Mészáros László, Bereznai Erik, Tamás Levente, Both Péter, Földi Gábor, Kvancz Balázs, Árendás Márton, Gerda Tamás, Gubek Juliann, Bálint Álmos, Bucsánszky Dániel

Edző: Takács Sándor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!