szon-sportoldal

2011.06.10. 14:08

Bige Holding Open: Simona Dobra duplázhat a tornán

<p>A magyar Bulgakova Vaszilisza párosban döntőt, egyéniben elődöntőt játszhatott a nyíregyházi Bige Holding Openen.</p>

A csütörtöki nap úgy ért véget a Bige Holding Open 10 ezer dollár összdíjazású női ITF-future-versenyen, hogy a cseh Simona Dobra honfitársa, Monika Tumova oldalán megnyerte a párosok döntőjét. A háló túloldalán magyar versenyző is állt, hiszen a román Raluca Elena Platon partnere az orosz származású, de magyar színekben versenyző Bulgakova Vaszilisza volt. Az egy-egy megnyert játszma után a tíz megnyert pontog tartó szuper tie break döntött a csehek javára.

Dobra és Bulgakova pénteken is főszereplő volt, amikor az egyes elődöntőkre került sor. A két hölgy ezúttal nem egymással nézett farkasszemet, de a szereposztás nem változott, vagyis Dobra győzelemnek örülhetett, Bulgakova pedig vereség miatt szomorkodhatott. A szombaton 10 órakoz kezdődő fináléban a cseh hölgy ellenfele a montenegrói Danka Kovinics lesz.

Bige Holding Open

 

Női egyes

Elődöntő: Dobra (cseh)–Neuwirth (osztrák, 7. kiemelt) 3:6, 6:2, 6:2, Kovinics (montenegrói, 2.)–Bulgakova (magyar, 4.) 6:2, 6:2.

Női páros

Döntő: Dobra, Tumova (cseh, 1.)–Bulgakova, Platon (magyar, román, 3.) 6:1, 3:6, 10–7.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!