szon-sportoldal

2011.10.18. 16:47

Este mégis futnak a focisták

Reggel jön a tulajdonos képviselője, az ő zsebében lehet a megoldás.

Reggel jön a tulajdonos képviselője, az ő zsebében lehet a megoldás.Úgy tűnt, végleg elmarad az edzés, a szurkolók is hazamentek, a játékosok pedig a kocsijuk felé vették az irányt. Ekkor hívta vissza őket az öltözőbe egy újabb, jóval rövidebb beszélgetésre Gálhidi György.

– Ugyan korábban azt nyilatkoztam, hogy nem lesz edzés, de a második csapatgyűlés utáni konklúzió mégis az, hogy futunk egyet az erdőben – mondta Gálhidi György vezetőedző. – A hét további programjáról még nem tudok mit mondani, az ígéretek szerint szerdán reggel érkezik a csapathoz a tulajdonos képviselője, az ő kezében, pontosabban zsebében lesz a megoldás. Nem mondanám, hogy van rutinom az ilyen helyzetek kezelésében, mert bár Diósgyőrben és Dunaújvárosban is kerültem hasonló helyzetbe, de olyan kérdés sehol nem merült fel, hogy ne eddzen a csapat. Most a játékosoknak elfogyott a türelmük és nem tudják tolerálni a pénztelenséget. Én azt szerettem volna, hogy előre menekülve, minél jobb szerepléssel követeljük ki a jussunkat, de elfogadom a futballisták álláspontját is. Két tűz között vagyok, ütköznöm kell mindkét oldallal, de ezt korábban is megtettem, amikor úgy éreztem, hogy nincs más megoldás.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!