szon-sportoldal

2011.11.23. 14:05

Lőrincz Sándor: egy gerinces ember gyötrelmei

Túl a nehezén. Legalábbis él a remény, hogy Lőrincz Sándor  nem lát többet csillagokat a kínzó fájdalomtól. A nyírbátoriak korábbi gólvágója, aki visszavonulását követően  az edzői hivatást választotta, ugyanis megtapasztalhatta az élet árnyoldalát.

Túl a nehezén. Legalábbis él a remény, hogy Lőrincz Sándor  nem lát többet csillagokat a kínzó fájdalomtól. A nyírbátoriak korábbi gólvágója, aki visszavonulását követően  az edzői hivatást választotta, ugyanis megtapasztalhatta az élet árnyoldalát.

Nem először, az őt jól ismerők számára nem újdonság, hogy ismét   küzdeni kényszerül. Mégpedig a saját egészsége érdekében.  A momentán az Ófehértó megyei másodosztályú futballcsapatát irányító szakember partvonalon kívül került, ami elkerülhetetlen volt...

– Öt évvel ezelőtt meg mondták: ezt nem fogom megúszni műtét nélkül – mesélt a világ legtermészetesebb hangján megpróbáltatásairól   Lőrincz Sándor. – Persze, felkészültem rá, annál is inkább, mivel az utóbbi időben fájdalomcsillapítón éltem. Nem akarok a részletekkel untatni bárkit is, legyen elég annyi: gerincsérvem volt, ami csigolyacsúszással párosult, mindezt implantátum beültetésével orvosolták. A beavatkozás jól sikerült, másnap már kiengedtek, egy hete itthon pihenek. Azzal biztatnak, a teljes felépülés másfél-két hónap. Itt ragadnám meg a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak a baktalórántházi önkormányzatnak, hozzátartozóimnak, barátaimnak , hogy a bajban mellettem álltak és segítettek.

Lőrincz Sándor nagy harcos. Korán megtanulta: nem tehet meg mindent, ami másoknak természetes. Elfogadta, amit rámért a sors, most sem adja fel. Mindazonáltal az is nyilvánvaló, ez így nem mehet tovább!

– Túlvállaltam magam. ebből most alighanem vissza kell vennem, már csak a saját érdekében is. Át kell gondolnom, hogyan tovább, sajnos, jelenleg jut időm ezen agyalni... Jellemző az elmúlt hónapokra, hogy a feleségem karácsonyi ajándékként egy szabad hét végét kért tőlem!

Lőrincz Sándor helyettesítést házon belül oldotta meg az ófehértói vezetőség: az ugyancsak kemény fából faragott, súlyos sérülés után visszatérő Pekács Zsolt tölti be az edzői tisztséget.

Szombati meccs Nyírvasváriban

A megyei másodosztály Díjözön-csoport tizenötödik, vagyis őszi zárófordulója – a megszokottól eltérően – már szombaton megkezdődik, mégpedig a Nyírvasvári–Ófehértó mérkőzéssel. Az időpont módosítást a hazaiak kérték, amire a vendégek rábólintottak.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!