szon-sportoldal

2011.12.19. 10:38

Két pont döntött a krúdysok javára

A nyíregyházi Krúdy Gimnázium csapata szerezte meg a megyei bajnoki címet az V. korcsoportos fiú csapatok megyei diákolimpiai versengésében.

A nyíregyházi Krúdy Gimnázium csapata szerezte meg a megyei bajnoki címet az V. korcsoportos fiú csapatok megyei diákolimpiai versengésében.Kovács Tibor testnevelő tanítványai ezzel dupláztak, hiszen néhány héttel ezelőtt a legnagyobbaknál, a VI. korcsoportban is az élen végeztek. Ami a mostani viadalt illeti, a fináléban nagy csatában, mindössze két ponttal nyert a Krúdy, úgy, hogy az utolsó negyedben kilenc pontos hátrányt dolgozott le a Széchenyi legénységével szemben. A lányoknál egyedül a Vasvári Pál Gimnázium nevezett, így automatikusan az országos elődöntőbe jutott.

Diákolimpia

V. korcsoportos megyei döntő, fiúk

Elődöntő: Krúdy–Nagykállói Korányi 56–13, Széchenyi–Évisz 58–17.

A 3. helyért: Nagykállói Korányi–Évisz 64–57.

Döntő: Krúdy–Széchenyi 66–64.

Végeredmény: 1. Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium, 2. Nyíregyházi Széchenyi István Szakközépiskola, 3. Nagykállói Korányi Frigyes Gimnázium, 4. Nyíregyházi Vásárhelyi Pál Építőipari, Vízügyi és Környezetvédelmi Szakközépiskola.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!