szon-sportoldal

2012.03.19. 10:33

Bomba módra szaporodó pontok

Bombagól zúzta szét a a Nagyszekeres egyre fogyó reményét.

Bombagól zúzta szét a a Nagyszekeres egyre fogyó reményét.Amikor Madzin István a kapunak háttal, mellel megszelídítette, majd 35 méterről, fordulásból bevarrta a jobb felső sarokba (magyarán a pipába...) a szakolyi futballcsapat ötödik (5–2) „dugóját”, végképp eldőlt, hogy a megyei első osztályú tabella tetején nyomuló vendégek elvéreznek. Megérne egy külön misét, alig két tavaszi kör során mikét apadt le vészesen, hétről két pontra a a látogatók előnye a legfőbb üldöző szerepét játszó, Nyírmada, Tiszavasvári duóval szemben – egy csapásra izgalmat csempészve a már-már lefutottnak tűnő bajnokságba.

Mindeközben a szakolyiak fantáziáját jobban megmozgatja, hogy mindkét új évi összecsapásukat behúzták: előbb a nyírkarászi katlant vették be, a listavezető megénekelt legyűrésével pedig az ötödik helyre araszoltak előre a táblázaton.

– Aki csak egy kicsit komolyan veszi a futballt, minden meccsen győzni akar, más kérdés, hogy ez olykor nem sikerülhet – elmélkedett Boros Gyula, a Szakoly játékos-edzője. – Elismerem, Karászban a mérkőzés összképe nem a győzelmünket ígérte, ugyanakkor tettünk érte, mindenesetre értékes három pontot szereztünk. A Szekeres ellen a csapat megmutatta, hogy hátrányból is talpra tud állni:  0–1 után kezdett el futballozni, ami az erejét és a tartását bizonyítja. Szép eredmény értünk el, de... Most kell észnél lenni! Annál is inkább, mivel három idegenbeli találkozó következik, mindjárt vasárnap, Fehérgyarmaton melegünk lehet, így csak azt mondhatom, az eddiginél is több kell tenni a jó folytatás érdekében.

Boros Gyula nem beszél a levegőbe, elég csupán arra a tényre utalni: a gyarmatiak ugyancsak két győzelmmel rajtoltak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!