szon-sportoldal

2012.03.08. 09:08

Görög-siker született a nemzetközi teremtorna-sorozaton

A nagydobosi illetőségű csapat nyerte meg az egyesület által szervezett nemzetközi regionális teremtorna-sorozatot.

A nagydobosi illetőségű csapat nyerte meg az egyesület által szervezett nemzetközi regionális teremtorna-sorozatot.Befejeződött a Görög Focisuli által szervezett regionális gyermek (U10-es korosztály) terembajnokság, amely a szabadtéren indult kezdeményezés téli változata volt. A mezőnyt hat csapat alkotta, mind a hat résztvevő egy-egy tornát rendezett, a csapatok egyenként 29 mérkőzést játszottak, ezek alapján alakult ki a végeredmény. A viadalt a gyulaházi mégmérettetés zárta, melyen a Görög Focisuli volt a házigazda.

Az egyetlen szabolcsi induló, a Görög Focisuli végig kiegyensúlyozott telejsítménnyel (mind a hat tornán mimimum a dobogón zárt a nagydobosi illetőségű csapat) megszerezte az értékes trófeát, megelőzve a romániai és a borsodi résztvevőket. Áprilistól szabadtéren folytatódik a versengés, a mezőnynek immár a Nyírsuli és a Hajdúszoboszló is a tagja lesz.

Regionális nemzetközi terembajnokság, U10-es korosztály

Végeredmény: 1. Görög Focisuli 57 pont, 2. Cigánd 49, 3. Plimob Sighet (Máramarossziget, romániai) 46, 4. Sárospatak, 5. Kinder Carei (Nagykároly, romániai) 29, 6. LPS Satu Mare (Szatmárnémeti, romániai) 24.

A tornagyőztes Görög Focisuli csapatának tagjai: Herka Máté, Simon Péter, Illés Gábor, Czene Zalán, Baráth Péter, Koszta Zoltán, Gyebnár Zsolt, Szilágyi Gergő, Horváth Gergő, Görög Levente, Bíró Norbert. Edző: Görög Csaba.

A torna gólkirálya: Baráth Péter (Görög Focisuli) 22 találattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!