szon-sportoldal

2012.04.02. 09:28

Fájó nyírbátori pontvesztés Miskolcon

Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: két hétvégi meccsén három pontot szerzett az NB I-ben bajnoki címért küzdő Nyírbátori ASE, de a Borsod Volán elleni pontvesztés sokba kerülhet.

Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: két hétvégi meccsén három pontot szerzett az NB I-ben bajnoki címért küzdő Nyírbátori ASE, de a Borsod Volán elleni pontvesztés sokba kerülhet.NB I., férfi

Borsod Volán–Nyírbátori ASE 9–9

Nagyon fontos mérkőzésen a vesztett pontok alapján listavezető bátori csapat nem tudta érvényesíteni az esélyességét. Úgy tűnik, Majoros Bence nagyon elfáradt a hétközi korosztályos válogatottbeli felkészülésen, emiatt egy kicsit halványabban teljesített a megszokottól. Gy.: Tóth Zs. 3, Ciupe 2, Kiss Zs., Majoros B., a Tóth Zs., Majoros B. és a Kiss Zs., Ciupe páros 1-1.

Borsod Volán II–Apagy SE 3–15

A vendégcsapat hozta a kötelező győzelmnet a kiesőhelyen tanyátó miskolciakkal szemben, így továbbra is van esélye a bentmaradás kiharcolására. Gy.: Fodor G. 4, Fodor I., Berecki D., Hodász 3-3, a Fodor G., Berecki és a Hodász, Fodor I. páros.

Nyírbátori ASE–Szegedi AC II 16–2

Az ellenfél negyedik játékosa sérülés miatt nem tudott asztalhoz állni, így az egyébként is esélyesebb hazai csapat biztosan hozta a kötelezőt. Gy.: Majoros B., Ciupe 4-4, Tóth Zs., Kiss Zs. 3-3, a Majoros B., Tóth Zs. és a Kiss Zs., Ciupe páros.

NB II., férfi

Apagy SE II–Nyírbátori ASE II 2–16

A „kis” megyei rangadón érvényesület a papírforma, a vendégcsapat magabiztos játékkal esélyt sem adott a hazaiaknak a pontszerzésre. Gy.: Király Cs., Szűcs A. 1-1, illetve Sallai, Tóth G., Szöllősi T. 4-4, Bánhidi 2, a Sallai, Tóth G. és a Szöllősi T., Bánhidi páros.

Szerencs VSE–Nyírmadai ISE 9–9

A két párosmérkőzés megnyerése után a találkozó nagy részében lépéselőnyben volt a nyírmadai csapat, a döntetlen reálisnak mondható. Gy.: Szabó S. 3, Paszternák, Pacuk P. 2-2, a Pacuk P., Paszternák és a Szabó S., ifj. Krivács A. páros.

NB III., férfi

Apagy SE III–DSE Karcag 6–12

Az apagyiak jó mérkőzést játszottak a jobb játékerőt képviselő karcagiakkal szemben, így a végeredmény számukra elfogadható. Gy.: Ráti S. 3, Nagy S., Vakály és a Nagy S., Ráti S. páros 1-1.

Mezőtúri AFC–Vásárosnaményi SZSE 2–16

A listavezető vásárosnaményi csapat egyértelmű győzelemmel lépett egyet újabbat céljai megvalósulása felé. Gy.: Pataki Zs., Misák 4-4, Sztoj, Szilágyi Z. 3-3, a Misák, Pataki Zs. és a Sztoj, Szilágyi Z. páros.

Jászkun Volán II–Várda ASE 12–6

A meccs elején megszerzett komoly előnyét végig őrizte a hazai csapat, a kisvárdaiaknak csak fellángolásaik voltak. Gy.: Márföldi, Újvári 2-2, Arady, Pokol P. 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!