szon-sportoldal

2012.05.24. 09:02

Tíz pontot levontak a Nyírmadától

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság Versenybizottsága megállapította, hogy Ponczók Tibor három mérkőzésen jogosulatlanul szerepelt a nyírmadai csapatban.

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság Versenybizottsága megállapította, hogy Ponczók Tibor három mérkőzésen jogosulatlanul szerepelt a nyírmadai csapatban.A futballista megállapítása a  2012. március 25-én játszott Nyírcsaholy elleni, 4–1-re megnyert megyei első osztályú bajnoki meccsen, majd hat nappal később a Nagykállóval szembeni idegenbeli (2–1-re győzött a Mada) összecsapáson, és a következő fordulóban rendezett Újfehértó elleni (1–1) találkozón is lehetőséget kapott, ami – a határozat szerint – hibás döntésnek bizonyult.

A büntetés nem maradt el: a Nyírmadát tíz pont levonással sújtották, ennek következtében a tabella második helyéről a harmadikra zuhant vissza – az élen álló Nagyszekeres és az ötvenkét pontos Tiszavasvári mögé szorult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!