szon-sportoldal

2012.06.20. 17:34

Nézőpont: Elindultak az ukrán tankok

Beindították a tankokat az ukránok, s elindultak Magyarország felé, mert revánsot akarnak venni a meg nem adott góljuk miatt. Persze mindez csak internetes tréfa, de a legnagyobb baj az, hogy rajtunk, illetve Kassai Viktoron és Vad II Istvánon nevet a világ, mert nem adtak meg egy szabályos gólt az ukránoknak Anglia ellen.

Beindították a tankokat az ukránok, s elindultak Magyarország felé, mert revánsot akarnak venni a meg nem adott góljuk miatt. Persze mindez csak internetes tréfa, de a legnagyobb baj az, hogy rajtunk, illetve Kassai Viktoron és Vad II Istvánon nevet a világ, mert nem adtak meg egy szabályos gólt az ukránoknak Anglia ellen.Pedig nem Kassaiékon kellene elverni a port, hanem azokon, akik nem tesznek az ellen, hogy mindez megtörténjen.

Életem egyik legfelemelőbb élménye volt, amikor Michel Platinivel készíthettem interjút. A franciák egykori kiváló labdarúgójára mindig is zseniként tekintettem, éppen ezért meghűlt az ereimben a vér, amikor egy ártatlan kérdés után az addig mosolygós UEFA-vezér arcán megkeményedtek a vonások, ráncokba burkolózott a homloka

A kérdés arra vonatkozott, miért nem vezetik már be a videóbírót a futballban, amivel oly sok nevetséges és egyben bosszantó hibától mentenék meg a sípmestereket. Platini viccesen azt mondta, inkább szemüveget vesz minden játékvezetőnek, de az igazi megoldást abban látná, ha növelnék a játékvezetők és asszisztensek hadát. A létszámnövelés azóta beteljesedett, ám a helyzet sajnos mit sem változott, a kontinenstornán ismét megfosztottak egy csapatot egy érvényes góltól. Való igaz, Vad II-n nem volt szemüveg...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!