szon-sportoldal

2012.07.03. 19:17

A teniszütővel is remekül bánnak a Konyhatündérek

Az újszerű kezdeményezés, az amatőr csapatverseny sikeres fogadtatásra talált a teniszbarátok körében.

Az újszerű kezdeményezés, az amatőr csapatverseny sikeres fogadtatásra talált a teniszbarátok körében.Kedvező fogadtatásra talált a nyíregyházi amatőr teniszezők körében a Városi Stadionban rendezett Matracdepó-kupa, hiszen az első alkalommal életre hívott amatőr csapatversenyen nyolc, egyenként négy játékosból álló együttes mérte össze tudását.

Az óriási hőségben egyenes kieséses rendszerben dőlt el a végső elsőség sorsa, de minden helyezésért megküzdöttek a résztvevők, vagyis az egyes kvartetteknek összesen három fellépésük volt a hétvége során.

A győzelmet végül a Konyhatündérek csapata szerezte meg, a Mirgay Zsolt, Franczel Gábor, Szabó Lajos, Petrikovics József összeállítású csapat kiemelkedett a mezőnyből, hiszen mindhárom mérkőzését 12–2-re (az egyesbeli győzelmek két, a páros diadalok három pontot értek) nyerte meg. A díjazottak a névadó jóvoltából értékes nyereményekhez jutottak.

Matracdepó-kupa

Amatőr csapatverseny, Városi Stadion

A felsőház végeredménye: 1. Konyhatündérek (Mirgay Zsolt, Franczel Gábor, Szabó Lajos, Petrikovics József), 2. Faragó Team SC (Kovács Attila, Fazekas Dániel, Bohus Pál, Fazekas Sándor), döntő: 12–2, 3. Gaga Team (Gazdag Zsolt, Helli István, Hliva Sándor, Gaga István), 4. Ütős Csapat (Nagy István, Balla Gábor, Páger János, Erdélyi Zsolt).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!