szon-sportoldal

2012.09.10. 10:29

Klampár Tibor ellen játszottak a nyírmadaiak

Asztalitenisz csapatbajnokságok: az egykori világbajnok valamennyi meccsét megnyerte a szabolcsiakkal szemben, a hétvégi kettős fordulót csapataink közül csak az Apagy II abszolválta két sikerrel.

Asztalitenisz csapatbajnokságok: az egykori világbajnok valamennyi meccsét megnyerte a szabolcsiakkal szemben, a hétvégi kettős fordulót csapataink közül csak az Apagy II abszolválta két sikerrel.NB II., férfi

Nyírbátori ASE II–Tiszaújvárosi SC 12–6

Tóth Gábor és a szettet sem vesztő Bánhidi Emil vezérletével nagyon fontos két pontot szerzett a hazai csapat. Győztek: Bánhidi, Tóth G. 4-4, Szöllősi T., Újlaki B., a Bánhidi, Újlaki B. és a Szöllősi T., Tóth G. páros 1-1.

Gödi SE–Vásárosnaményi SE 9–9

Szinte végig a naményi csapat futott az eredmény után, végül 9–7-ről egyenlítve szerezte meg első NB II-es pontját a beregi alakulat. Gy.: Sztoj 3, Tuckanjuk, Misák 2-2, Szilágyi Z. és a Sztoj, Szilágyi Z. páros 1-1.

ASE Szécsény II–Nyírmadai ISE 12–6

A bajnokesélyesnek tűnő, a valamennyi mérkőzését megnyerő egykori világbajnokkal, Klampár Tiborral kiálló hazai csapat otthonában tisztesen helytállt a nyírmadai legénység. Gy.: Paszternák, Sallai, Pacuk P. 2-2.

Nyírmadai ISE–Szerencs VSE 12–6

Végig vezetve, könnyed győzelmet aratott a megerősödött a nyírmadai gárda, az eredmény a szerencsiekre nézve hízelgő. Gy.: Pacuk P., Szabó S. 4-4, Sallai 3, a Pacuk P., Paszternák páros.

Diósgyőri ASE–Nyírbátori ASE II 13–5

A bátori csapat 4–1-es vezetésénél ellőtte összes puskaporát, a mezőny egyik legerősebb csapata ellen, örömteli viszont, hogy Héder Gábor győzelemmel tért vissza a pingpongasztalhoz. Gy.: Tóth G. 2, Újlaki B., Héder és a Héder, Tóth G. páros 1-1.

Tiszaújvárosi SC–Vásárosnaményi SE 13–5

A visszalépő Borsod Volán II-ből hipp-hopp megerősített tiszaújvárosiak ellen ennyire futotta a naményiak erejéből. Gy.: Misák, Szilágyi Z. 2-2, Tuckanjuk 1.

NB III., férfi

Apagy SE II–Trió-Maxi Kemecse SE 15–3

Ettől azért szorosabb volt a mérkőzés, de az egységesebb apagyiak, a visszatérő Nyikos Róbert eredményes játékával együtt magabiztosan nyerték meg a megyei rangadót. Gy.: Fodor I., Szűcs A. 4-4, Berecki Zs., Nyikos 3-3, a Fodor I., Berecki Zs. páros, illetve Király Cs. 2 és a Német T., Király Cs. páros.

Trió-Maxi Kemecse SE–Holcim SC 17–1

Az előző napi kisiklást feledtetve magabiztosan nyetek a kemecseiek. Gy.: Király Cs., Német T., Joó Z. 4-4, Gergely Gy. 3, a Gergely Gy., Joó Z. és a Király Cs., Német T. páros.

Pataki ASC–Apagy SE II 3–15

Magabiztos győzelemmel érvényesítette a papírformát rutinos házigazdái ellen a apagyi csapat. Gy.: Fodor I., Berecki Zs., Szűcs A. 4-4, Benga 2 és a Fodor I., Berecki Zs. páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!