szon-sportoldal

2012.10.09. 10:24

Anya és lánya először néz farkasszemet

Családi harc a pályán: az NRK együttese szerdán a listavezető TF-et fogadja.

Családi harc a pályán: az NRK együttese szerdán a listavezető TF-et fogadja.Mikéntutaltunk rá, nem éppen a szerencse a kegyeltje az NRK női röplabdacsapata. A sorsolás „jóvoltából” kivétel nélkül olyan riválisokkal tusakodott ez idáig, amelyek a bajnokság krémjéhez tartoznak. E vonulatba tökéletesen illeszkedik a szerdán esedékes hazai fellépés (kezdés: 17 óra), midőn – némi meglepetésre– a tabella tetején trónoló a TF (a fővárosi testnevelési egyetemet képviselő egylet...) ellen mutatja meg magát a nyíregyházi együttes. 

Nem árt megbarátkozni a gondolattal, Balázs István gárdája immár rendszeresen a Vasvári gimnázium termében „lesz otthon” – most sincs másként. Ide érkezik, milyen furcsa leírni, Erdős Zsófia, mégpedig a vendégek sikeréért hajtva. Az ifjú feladó a nyáron távozott a nyírségiektől, tétmérkőzésen életében először ellenfélként néz farkasszemet a házigazdákat segítő édesanyjával, Erdősné Balogh Erikával.

– Megint egy hibátlan csapattal találkozunk, amely a nyáron nagyon megerősödött: többet között Erdős Zsófiával, illetve a BSE-ből és a Vasasből igazoltak játékost – érzékeltette Balázs István, hogy beleásta magát a budapestiek feltérképezésébe.  – Komoly szakmai célok, rendezett háttér jellemzi a TF-et, ami ebben a sportágban, legalábbis manapság Magyarországon ritkaság.  Ugyanakkor remélem, a legjobb összetételben tudunk felállni, bízom abban, hogy a hétfői orvosi kezelés csodát tett a térdsérüléssel bajlódó Ilyés Bettinával. Az UTE elleni meccs előtt azt mondtam, ötven-ötven százalék az esély, kiemelkedően jó csapatteljesítménnyel talán most is lehet sanszunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!