szon-sportoldal

2012.10.30. 10:45

Berencsi Tímea duplázott a karcagi nyílt viadalon

A kisvárdai karatéka formagyakorlatban és küzdelemben is élen végzett, így ő szerezte egyesülete aranyérmeinek a felét.

A kisvárdai karatéka formagyakorlatban és küzdelemben is élen végzett, így ő szerezte egyesülete aranyérmeinek a felét.Négy arany- valamint egy-egy ezüst- és bronzéremmel zárták a 12. Nagykun Kupa nemzetközi nyílt kiokusin karate versenyt a Kisvárdai Karate Do SC versenyzői. Markó László tanítványai közül a serdülő korosztályban Berencsi Tímea duplázott, ő formagyakorlatban és küzdelemben is az élen végzett. A gyermek korosztályban szereplő Berencsi Csaba a +60, az ifjúságiak között induló Rétfalvi Tamás pedig 75 kg-ban végzett az élen, kettejük sikerében közös, hogy négy imponáló K. O.-győzelmet aratva végeztek az élen.

Ezüstérmes lett gyermek formagyakorlatban az élete első ilyen jellegű viadalán induló Batári Dóra, míg a felnőttek között Rétfalvi Attila szerezte meg ugyanebben a versenyszámban a bronzérmet. A kisvárdai különítmény hatodik tagja a serdülőkorú Fodor Norbert volt, aki a 45 kg-os súlycsoportban a második fordulóban szenvedett vereséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!