szon-sportoldal

2012.10.27. 10:48

Ne szakadjon meg a sorozat

Vasárnap este a balassagyarmatiak vizitálnak a bujtosi csarnokban.

Vasárnap este a balassagyarmatiak vizitálnak a bujtosi csarnokban.A kötelező mindig a legnehezebb – tartja a mondás a sportolók között. Ezt szem előtt tartva nem vár sétagalopp vasárnap este a tabellán második, eddig csak győzelmeket maga mögött tudó Nyíregyházi KSK-Nyír-Komplett játékosaira, akik a bujtosi csarnokban a nyolcadik helyen posztoló balassagyarmatiakat fogadják.

Az Ipoly-mentiek eddig nem parádéztak a férfi kézilabda NB I. B Keleti-csoportjában, otthon kikaptak a Mezőkövesdtől (31–34) és az Ózdtól (25–29), legutóbb viszont nyertek (37–25) a Hajdúnánás ellen. Idegenben meglepetésre pontot szereztek Egerben (22–22), majd kikaptak Balmazújvárosban (29–25). Így várják a vasárnapi megmérettetést, amelyen Horváth Szilárd egykori csapata ellen lép majd pályára. Ami még a nógrádiakat illeti, a két gólgyáros, Szabó Tamás és Varga János minden bizonnyal külön figyelmet érdemel majd.

A hazaiaknál mindenki bevethető, és a Bartha-legénység a győzelem reményében lép majd pályára, szeretnék, ha nem szakadna meg a nyerő széria.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!