szon-sportoldal

2013.04.10. 10:05

László Racing Team és az Eger Rallye

Eger - A 2013-as év az Eger Rallyval kezdődött, erről kérdeztük a László Racing Team csapatvezetőjét László Istvánt.

Eger - A 2013-as év az Eger Rallyval kezdődött, erről kérdeztük a László Racing Team csapatvezetőjét László Istvánt.

Hogyan készültetek az első versenyre?

Már év elején elkezdődtek az autók karbantartásai, felújításai. Csapatunkból van aki a régit javította, volt aki viszont teljesen új autót épített a 2013-as esztendőre.

Egy új autó vásárlásában voltunk még benne, amivel a Kurtos Robi ment volna de sajnos nem jött össze!

Kik képviselték a csapatot az Eger Rallye-n, és milyen eredménnyel zártak?

Előfutóként Magda Robi barátom söprögette az utat, aki egy vadi új BMW-vel indult ami pénteken lett kész Szabó Attila ( BUSMAN) versenyautó építő keze munkájával. Sajnos Robi a 2. gyorson rommá is törte azt. 170-180-as tempóval lekapott az autó az útról. ORB-ben Bereczki Norbi, Kurtos Robi, Bakó Laci, és Hodosi Gabi viaskodott. Robi sajnos a gépátvétel előtt technikai problémát jelentett, Laciék folyamatos gondokkal küzdöttek míg féktárcsa törés miatt kiálltak.

Norbiék végig küzdöttek az első helyért a Baracskai Zsoltival, de a Zsolti gyorsabbnak bizonyult. Így Bereczki - Kozma páros a kategória 2. fokára tudott felállni.

Rally 2-ben Forgács Laci - Szabó Krisztiánnal abszolút 9., míg a BMW Kupa 4. helyét foglalták el. A Rally Túra Bajnokságban több párosunk is indult. Ebből kiemelném Tarr Zsoltiékat (TARZAN). Ők a megszokott Opel Astrával vágtak neki. Már mikor egészen bele jöttek a játékba, amikor egy futómű alkatrész adta meg magát, így ők is az út szélén nézőként folytatták a versenyt.

Következő verseny?

Mindenfélekép, a várva várt Miskolc Rally lesz, ami hazai pályának számít számunkra és kisebb versenyeken is szeretnénk részt venni kilométer gyűjtés céljából.

A következő Túra versenyen valószínű hogy László István is rajthoz állott a megszokott navigátorával, Szabó Gabival.

Reméljük részvételükkel és eredményeikkel megfelelően kiszolgálhatták partnereiket és hirdetőik reklámérdekeit.

- László Racing Team -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!