szon-sportoldal

2013.04.25. 07:34

Magasabbra, még magasabbra

Nyíregyháza - A Nyíregyházi FSE-NYKS zsinórban ötödik mérkőzését is megnyerte az amatőr női kosárlabda NB felsőházi rájátszásában.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi FSE-NYKS zsinórban ötödik mérkőzését is megnyerte az amatőr női kosárlabda NB felsőházi rájátszásában.

Magas csapat ellen magas szerkezettel kezdett a Nyíregyházi FSE-NYKS az amatőr női NB szerda esti mérkőzésén, majd még magasabbra váltott. A fő fegyver, a gyors indítás ekkor sem szenvedett csorbát a Tatabánya elleni rangadón, ám hiába vezetett magabiztosan a házigazda a második negyed végi-harmadik negyed eleji megtorpanásnak köszönhetően a vendégek átvették a vezetést, és már öt ponttal is előrébb tartottak. Aztán 44–49 után zsinórban tíz pontot dobtak a hazaiak, így az utolsó játékrész előtt megint jobban álltak. A végjáték is feszült és izgalmas maradt, a Tatabánya egy percre sem adta fel, de a nyíregyháziak másodszor is legyőzték őket.

Ha így folytatják, még magasabbra juthatnak...

Amatőr női NB

Felsőházi rájátszás (1–8. helyért)

Nyíregyházi FSE-NYKS–Tatabányai KC 73–66 (24–16, 17–17, 13–16, 19–17)

Főiskola, 50 néző, v.: Domán, Balogh Gy. NYFSE-NYKS: Papp K. 22/9, Földesi V. 10, Gömze 10, Páll V. 8, Farkasinszki O. 23. Csere: Tóth K. 2, Ónya 4, Popenko. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!