szon-sportoldal

2013.08.20. 15:30

Mesterek mesterei Vásárosnaményban

Vásárosnaményban a 35. születésnapját ünneplő MMTK Judo szakosztálya és a Beregi Ifjúságért Egyesület látta vendégül a Magyar Judo Clubot, amely a Tisza parti város Judo klubjának termében Flóri Miklós (VII dan) és Keserű László (VII dan) vezetésével rendezte meg éves edzőtáborát.

Vásárosnaményban a 35. születésnapját ünneplő MMTK Judo szakosztálya és a Beregi Ifjúságért Egyesület látta vendégül a Magyar Judo Clubot, amely a Tisza parti város Judo klubjának termében Flóri Miklós (VII dan) és Keserű László (VII dan) vezetésével rendezte meg éves edzőtáborát. A két tucatnyi masters versenyző között többszörös világ- európa- és magyar bajnokok sora gyakorolta együtt a judot, visszatérőként külön köszöntötték első olimpiai érmesünket Tuncsik Józsefet (VI dan) a csoportban. A kitűnő hangulatú edzéseken alkalom adódott arra is, hogy a helyi gyermekeknek is adjanak át évtizedes tudásukból, és megmutassák a fiatalabbaknak hogy nem koptak meg az tanult technikák.

A Flóri Miklós elnök úr vezette csapat munkáját köszöntötte Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere, valamint Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott, akik az elnök úrral tartott megbeszélésen hangsúlyozták a helyi sportéletben kiemelkedő szerepet betöltő sportág támogatásának fontosságát.

A négynapos szakmai tábort egy beregi kirándulás és tiszai fürdőzés tette teljesség. A résztvevők megtapasztalhatták a beregi vendégszeretetet: Dr. Kelemen Béla pálinkalovag organikus kertjében a gyümölcspárlatok titkába kaptak betekintést, majd egy tiszai halvacsorával búcsúztak el a tábor résztvevői a házigazdáktól.

A tábor megrendezését Czibula József, valamint Vásárosnamény Önkormányzata támogatta. Köszönet érte.

Insticei Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!