szon-sportoldal

2015.12.22. 11:23

Ahogy illik, három a magyar igazság

Nyíregyháza - Bartha Dénes, a magyar serdülő válogatott edzőjeként tripla siker részese volt az erdélyi túrán.

Nyíregyháza - Bartha Dénes, a magyar serdülő válogatott edzőjeként tripla siker részese volt az erdélyi túrán.

Mint arról korábban hírt adtunk, a magyar férfi kézilabda serdülő válogatott három napos hajdúnánási összetartással hangolt az erdélyi túrára. A nemzeti csapatot irányító Vágó Attila mellett a csapat felkészítéséért felel Bartha Dénes is, a nyíregyházi szakember az edzői stáb tagjaként volt jelen a házigazda románok ellen vívott három mérkőzésen. Nos, a mieink mindannyiszor diadalmaskodtak: Gyulafehérváron előbb 30–18-ra, majd 30–29-re nyertek, míg a harmadik összecsapáson 26–24-re győztek korosztályos ellenfelükkel szemben.

– Minden értelemben példaértékű volt a szervezés, válogatotthoz méltó körülmények között játszattunk Romániában – osztotta meg élményeit Bartha Dénes. – A fizikailag jobb hazaiakat az első meccsen sikerült meglepnünk, a további két alkalommal taktikailag és játéktudásban nőttünk föléjük. Mindenképpen hasznos volt a túra, aminek tapasztalatait felhasználjuk a jövőben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!