szon-sportoldal

2017.01.22. 14:43

Minden viharon át: ezt nem szúrhatják el

Csenger - Mivel az élvonalbeli futsalbajnokságban érintett Nyírgyulaj következő fellépése február 6-án esedékes, a szokásos hétfő esti fordulóban az NB II-ben szereplő Csengerre vetül a figyelem.

Csenger - Mivel az élvonalbeli futsalbajnokságban érintett Nyírgyulaj következő fellépése február 6-án esedékes, a szokásos hétfő esti fordulóban az NB II-ben szereplő Csengerre vetül a figyelem. Annál is inkább, mivel a harmadik helyen táborozó szatmáriak ebben az esztendőben először mutatják meg magukat hazai pályán. ...és bármennyire acélos teljesítményre képes saját közegében a Szilágyi-alakulat, mindazonáltal a gyöngyösi Energia SC elleni mérkőzés (kezdés: 18 óra) nem ígérkezik könnyed babzsúrnak. A tabellán nyolcadik hevesiek hátránya mindössze négy pont a csengeriekkel szemben, akik ha tartani akarják (márpedig nagyon akarják...) jelenlegi előkelő pozíciójukat, nem szúrhatják el a meccset. Amit, persze leírni könnyű, megvalósítani viszont jóval nehezebb. Különösen, hogy a határmentiek meglehetősen viharos időszakon ,,estek túl”, több játékos kivált a keretből, ráadásul a legutóbbi, berettyóújfalui túra során sem tündököltek.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!