szon-sportoldal

2017.02.07. 19:30

Szpari - Ezúttal vereség Belekben

Belek, Nyíregyháza - Szerdán ismét pályára lép a Spartacus.

Belek, Nyíregyháza - Szerdán ismét pályára lép a Spartacus.

Újabb orosz csapat ellen lépett pályára Belekben a Nyíregyháza Spartacus. Ezúttal az az Anzhi DBL együttese volt az ellenfél, mely 30 (!) fős kerettel érkezett, és olyan U23-as játékosokat küldött pályára, akik rendszeresen lehetőséget kapnak a felnőtt orosz bajnokságban is. Mindez látszott az iramon is, mert óriási tempót diktáltak a csapatok. Bár a Szpari irányította a találkozót, a vezetést egy jobb oldali beadás után az Anzhi szerezte meg a 20. percben. Majd a 36. percben kettőre nőtt az oroszok előnye, amikor egy nyíregyházi támadás után a védők kivágták a labdát, az orosz támadó pedig 5 méteres lesről indulva kihasználta a lehetőséget, 0-2. A 44. percben a jól játszó Szécsi Márk tört be a 16-oson belülre, ahol egy csel után buktatták. A megítélt büntetőt Tisza Tibor értékesítette, 1-2. Fordulás után több lehetősége is volt a Spartacusnak, de Rezes és Törtei lövését is hárította az Anzhi kapusa, így az eredmény nem változott. Rudolf Gergelyt korán lecserélte Véber György egy kisebb sérülés miatt, de nincs komolyabb probléma a labdarúgóval. A tervezett csütörtök helyett a következő edzőmeccsét szerdán vívja a Szpari.

Nyíregyháza Spartacus - Anzhi DBL 1-2 (1-2)

Spartacus: Hermány (Perger, 30., Megyeri, 60.) - Szokol ( Ötvös, a szünetben), Tamási (Kónya, a szünetben), Dvorschák ( Ur, a szünetben), Farkas (Törtei, a szünetben), Rubus (Máté, a szünetben), Kártik (Vámos, a szünetben), Rudolf (Holdampf, 25.), Tisza, Szécsi, Sinanovic ( Dragóner, a szünetben)Gól: Tisza (44., 11-esből)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!