szon-sportoldal

2018.08.17. 07:08

"Sajnos nem tudtuk befejezni a Baranya Kupát"

Interjú Fazekas András csapatvezetővel az Int. Baranya Kupa után.

Interjú Fazekas András csapatvezetővel az Int. Baranya Kupa után.

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter

Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.

TAXI4 Székesfehérvár Rallye - 2018.06.15-17.

Pénteken prológgal melegített be Eszter és Krisztián az Opel Astra OPC-vel a Baranya Kupára. Mennyire feküdt nekik és az Opelnak a vizes aszfalt?

- Krisztián szereti, ha csúszik az út, így fekszik neki nagyon. A látvány mellett az idő is nagyon jó lett.

Délután kétszer mentek a Vasas - Hosszúhetény szakaszon szinte tized másodpercre egyforma időt. Ez ennyire bejött nekik?

- Az első vasas még világosban volt, a második sötétben lámpasorral. Az idő így elég egyforma lett, valószínű ennyi van a pályában, és az autóban. A versenyzők kihozták belőle a lehető legtöbbet, így másnap előkelő helyről vártuk a startot.

Másnap sajnos csak két gyors adatott meg a versenyzőidnek, amit becsülettel teljesítettek is. Mi is történt utána a versenyautóval?

- Igen a háromszor két szakaszból csak kettőt tudtak teljesíteni, A második Nyárásvölgy -Hetvehely szakaszon, egy lassítóból kijőve egyszer csak elerőtlenedett a motor, le három hengeresedett majd megállt. Így sajnos nem tudtuk befejezni a Baranya Kupát, pedig nagyon jó kis verseny volt, és versenyzőim is kitettek magukért.

Most a csapatunkon a sor, hogy az Ózd-Salgó Rally-ra, újra doboghasson a szíve az autónknak!

De bizton állíthatom, ott leszünk a rajtnál!

Köszönjük Partnereink segítségét!

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!