SZON Sziréna

2014.06.05. 15:14

Készenléti rendőrök intézkedése Baktalórántházán

Baktalórántháza - Közösen fogták el a verekedő nőket.

Baktalórántháza - Közösen fogták el a verekedő nőket.A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. június 4-én érkezett bejelentés, mely szerint Baktalórántháza belterületén több személy összeverekedett. A bejelentést követően a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének egyenruhásai és a megyénkben közbiztonságot megerősítő szolgálatot ellátó Készenléti Rendőrség járőrei azonnal a helyszínre mentek, ahol a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakosokat elfogták. A rendelkezésre álló adatok szerint öt nő egy korábban kölcsönadott lázmérő miatt szóváltásba keveredett, majd kölcsönösen bántalmazták egymást.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse B. Hajnalka 22 éves, B. Erzsébet 29 éves, B. Istvánné 55 éves, B. Andrea 23 éves és V. Ibolya 51 éves baktalórántházi lakosok ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

 - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!