SZON Sziréna

2017.07.16. 20:17

Elfogták a tiszalöki késelőt

Tiszalök - A nyomozók őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, akit több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletével gyanúsítanak.

Tiszalök - A nyomozók őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, akit több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletével gyanúsítanak.

A rendőrök 2017. július 16-án lakóhelyén elfogták azt a 32 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint négy nappal korábban a hajnali órákban Tiszalökön több ember életére tört.

A nyomozás adatai szerint a tiszalöki férfi szerda hajnalban a nyitott ablakon keresztül hatolt be a volt élettársa lakóházába, ahol minden előzmény nélkül késsel megsebesítette a 37 éves nőt és három gyermekét, egy 13 éves fiút, egy 15 éves és egy 18 éves lányt, majd elmenekült. A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Zsolt 32 éves tiszalöki lakos ellen körözést adott ki.

A nyomozók a férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanújával hallgatták ki, aki részletes beismerő vallomást tett. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


[related-post post_id="3548799"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!