SZON Sziréna

2018.02.25. 10:06

Másfél hektáros területen égett a száraz fű Kemecsén - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. február 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. február 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Másfél hektáros területen foltokban égett a száraz fű szombat délután Kemecsén, a Ságvári utca mögötti területen.

A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Nyíregyházán, a Vasút utcában hasonló eseménynél kellett a megyeszékhely tűzoltóinak beavatkozniuk, ahol fél hektáros területen a száraz aljnövényzet égett. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Közvilágítási lámpaoszlopnak ütközött, amelyet kitört egy személygépkocsi szombat reggel Nyíregyházán, a Berenát utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a tartóoszlopot a gépkocsiról eltávolították és a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

A nem megfelelően karbantartott készülék és a levegő utánpótlásának a hiánya miatt szenvedtek négyen enyhe fokú szén-monoxid mérgezést szombaton este egy nyírtelki családi házban, a Rákóczi Ferenc utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók és a gázszolgáltató szakemberei az átszellőztetést követően a lakás fürdőszobájában a gázüzemű vízmelegítő közelében mutatták ki a mérgező gáz jelenlétét.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!