Uncategorized

2016.11.26. 09:00

Ezt az esély már jó lenne nem elszúrni

Csenger - „Pokoli estéje” lehet a csengeri futsalcsapatnak a Kazincbarcikai Ördögök vendégeként.

Csenger - „Pokoli estéje” lehet a csengeri futsalcsapatnak a Kazincbarcikai Ördögök vendégeként.

Lassan félve merjük leírni, hétfőn (kezdés: 19.30) újabb hazai fellépés következik a Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata számára. Márpedig az a fájdalmas igazság, hogy a nyírségiek az aktuális bajnoki idényben még nem nyertek mérkőzést a nyírbátori sportcsarnokban. Halkan tesszük hozzá, az előző évadban sem sokat...

Ezúttal a Haladás érkezik, és ha jót akarnak magának, mármint a legjobb hat közé kerülést a Lovas-legénység – nem szúrhatja el az esélyt. A szombathelyiek ugyanis abszolút riválisnak számítanak, jelenleg a hetedik helyen tanyáznak, éppen a házigazdát megelőzve. Némi kapaszkodót jelent, hogy a nyitófordulóban rendezett „odavágón” a Gyulaj győzni tudott.

Ugyanakkor „pokoli estéje” lesz az NB II-ben szereplő Csengernek. A szatmáriak a Kazincbarcikai Ördögök vendégeként próbálják stabilizálni pozíciójukat az élcsoportban. A borsodiak nem akármilyen játékosokat vethetnek be, többek közt például a korábbi válogatott Bodnár László, illetve Komlósi Ádám is soraikat erősíti.

Nem mellesleg a Szilágyi-alakulat már pénteken pályára lépett, az előrehozott bajnoki meccsen – bemelegítésként – alaposan elpáholta a sereghajtó gödöllői ellenfelét.

- KM-KT -

Futsal: NB II

Előrehozott mérkőzés

Csenger–Főnix SE 20–3 (11–1)

Csenger, 300 néző, v.: Takács I., Kövér L.

Csenger: Szabó J. – Balogh Á., Pankotai I., Rigó A., Mándi L. Csere: Szilágyi L., Geletey Z., Katona P., Bodó R., Juhász N., Garda P., Juhász S. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Rigó A 4, Mándi L. 3, Szilágyi L 3, Bodó R. 2, Geletey Z. 2, Garda P. 2, Katona P. 2, Pankotai I., Balogh Á.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!