Buli buli hátán: érdemes rápörögni a hétvégére

A Nyíregyházi Egyetem Szertár klubjában például Halloween Party lesz a boszorkányos Yaminával
A Nyíregyházi Egyetem Szertár klubjában például Halloween Party lesz a boszorkányos Yaminával
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak az elkövetkező napokban Nyíregyházán és környékén? A hűvöskés ősz ellenére sem kell lemondania senkinek a forró hangulatról.

Október 26., péntek

21 óra: Techno Night a Deep&Caféban

Intenzív bulira számíthatnak – de nem a kórházban –, akik az ibrányi szórakozóhelyet választják pénteken.

A hangulatfelelős Christopher, aki nyáron már bebizonyította, hogy nem akad kihívója, ha house-ról és technóról van szó. Az este rezidense pedig nem más, mint Koltai. Christopher 2006-ban kezdett zenével foglalkozni. Megtanult zongorázni, belefogott a zeneszerzésbe és a produceri munkába. Az első hivatalos megjelenése után rögtön az amerikai Beatport top 100-as listáján találta magát, amit követett egy Trackitdown Top 1. helyezés is. A 2014-es Tomorrowland fesztivált Train Station dalával nyitották meg, ami saját kiadója égisze alatt jelent meg. Jelölték a 2017-es Ballantine’s Music Awards-ön év felfedezettje és producere kategóriában. Stílusbéli kötetlensége miatt sok magyar és külföldi előadóval dolgozott együtt háttérproducerként és társszerzőként. Mindig az egyedi hangzásvilágot keresi.

22 óra: Nasty Girls Party az X Caféban

Csajok, ez a buli főleg nektek szól!

A X-ben ezúttal is forró lesz a buli, amire Dj Olasz is rátesz egy lapáttal.

22 óra: Össz-szalagavató Party a Barbizonban

Végzős középiskolás vagy, amit már szalaggal is bizonyíthatsz, vagy elmúltál tizenhat éves és egy jó bulira vágysz?

Akkor pénteken a Szódaház utcai klubban a helyed, ahol a rezidens Mindcontrol és az R’n’B terem lemezlovasa, Mess mellett két sztárvendég, Metzker Viktória és Jackwell is pakolja a jobbnál jobb lemezeket az este során. Metzker Viktória 2007 februárja óta az egyik legismertebb magyar Dj. A hazai szórakozóhelyek mellett megtáncoltatta már a fiatalokat Koreában, Ibizán, Japánban, Ausztráliában. Korábban modellként alapozta meg a hírnevét.

22 óra: Last Night Season a Club Hollywoodban

A nyíregyházi Zay Anna középiskolások szalagavató afterparty-ja nem ígér kevesebbet, mint az érettségi vizsga előtti utolsó emlékezetes bulit, ahol a végzősök kitáncolhatják magukból az eddig felgyülemlett feszültséget.

Természetesen a külsősöket is várják a klubba, ahol a Helldance lemezlovasai a legütősebb track-eket sorakoztatják fel. Ha a zene nem lenne elég a szórakozáshoz, az éjszaka folyamán megválasztják a Last Night szépét és a bál bikáját, de lesz tombola is. A buli 16 pluszos.

Október 27., szombat

21 óra: Bad Girls Party a Mamma miában

Egy este, amelyen a „rossz lányoké” és természetesen a legjobb zenéké a főszerep.

A nyíregyházi szórakozóhelyen ezúttal is három terem és három stílus közül válogathattok. A házigazdákat már mind ismerjük: Geczó, Fenyvesi és Sögő felelnek a hangulatért.

22 óra: #mulatási #táncolási

A tiszateleki Club Pegazusban ezen a hétvégén is kiszolgálják a kikapcsolódni vágyók igényeit.

Míg a mulatós teraszon Rostás Szabika és Balogh Zolika mulattatja a népet, addig a táncteremben olyan ikonikus Dj-k pörgetik a lemezeket, mint Zareh Kan, Newl, Henry és PéGé.

22 óra: Purebeat Mátészalkán pörget

A Club Passion sztárvendége a korszakos lemezlovas, Purebeat lesz. Házigazda: Dj Tekk.

23 óra: Rakonczai-est az Absolut 2.0-ban

Hosszú kihagyás után Rakonczai Imre újra Nyíregyházán tartja rendre telt házas Piano Bar estjét.

Előtte és utána fergeteges házibuli Pető Sanyival.

Október 29., hétfő

21 óra: Halloween Madness a Club Hollywoodban

A nyíregyházi klubban elszabadul az őrület!

Egy este, hat lemezlovas, konfettiágyú, szuper dekoráció és extra vizuál – kell ennél több? A buli lineup bizonyítja, hogy nem, hiszen fellép Daniel Nike, Monolix, Dave Portel, Mr. Aradványi, Buldor és Hajnal. Na ugye… Belépés szigorúan 16 éven felülieknek.

22 óra: Halloween Party a Szertárban

A Nyíregyházi Egyetem hallgatói klubjában már a „rémes” éjszakára készülnek.

Ha hétfő, akkor buli – nem lesz ez másként most sem. A rezidens Dj Franky-hez ezúttal az ország egyik legtechnikásabb újgenerációs Dj-je, a cukigyárból elmenekült energiabomba, Yamina csatlakozik, hogy még emlékezetessé varázsolja a boszorkányos partit.Ibrány.
SZON.HU


hirdetés