16 éves lány árulta bájait Mátészalkán – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 23 éves és egy 41 éves putnoki férfi ellen. A két férfi a Nyíregyháza-Mezőcsát útvonalon közlekedő helyközi járatú autóbuszon hangoskodott, trágár szavakat kiabált és a járművön tartózkodó utasokat inzultálta 2018. május 8-án. A férfiak viselkedése a többi utasban megbotránkozást, riadalmat keltett. A rendőrök a bejelentést követően a jogsértés elkövetőit a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá egy tehergépkocsival közlekedő 26 éves kékcsei férfit 2018. május 8-án, Kisvárdán. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a szabálysértési hatóság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a gépkocsivezetőt a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves szamosszegi nő ellen. A rendőrök Mátészalkán érték tetten a nőt 2018. május 8-án, miközben egy férfinak anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szolgáltatást ajánlott fel. A rendőrök a nőt előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés