Erős kétségei vannak a folytatásról…

Erős kétségei vannak a folytatásról…
© Illusztráció: KM-archív
Tiszakanyár, Fényeslitke – A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 22. fordulójának szombati nyitányán egy mérkőzést rendeztek.

Tiszakanyár–Fényeslitke 9–0 (2–0)

Tiszakanyár, 100 néző, v.: Balogh L.

Tiszakanyár: Kanyári G. – Dobrai D. (Végső Á.), Végső Sz. (Nagy R.), Jánvári D., Tóth N., Vicickó L., Illés A., Rézinger B., Tóth Á., Terjék Z. (Szabó M.), Nagy Á. Játékos-edző: Csáki Róbert.

Fényeslitke: Janda T. – Nagy M., Varga R., Szatmári M., Sárkány G., Lupcsa Cs., Miskolczi G., Bakó G., Miskolczi Á. (Horváth F.), Nagy B. (Sáreczki F.), Kernács J. Edző: Karasz Attila.

Gól: Szabó M. 4, Jánvári D. 2, Dobrai D., Rézinger B., Végső Á. Ifi: 8–0.

Csáki Róbert: – Három pozitívuma volt ennek a mérkőzésnek – a kilenc rúgott gól, a nulla kapott, és hogy több mint másfél év alatt végre sikerült megtalálnom a helyem a csapatban. A vezetőség valamint a csapat nevében szeretnénk gratulálni, és jó egészséget kívánni a küzelmúltban született Kanyári Laura Zselyke és Vicickó Gréta családjának.

Karasz Attila: – Erős kétségeim vannak a folytatást illetően… Ha mégis itt lennék a jövő héten, azt megígérhetem, a játékosok el fognak gondolkozni azon hogy a továbbiakban mit is szeretnének ettől a sportágtól. A hazai csapat teljesen megérdemelten nyert, a játék minden elemében bőven fölénk nőtt.Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés