Három férfit őrizetbe vettek – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Három férfit őrizetbe vettek – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: Kadarka.net
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 11-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai Rétközberencsen elfogták B. János 26 éves dögei lakost 2019. január 11-én. A férfi ellen az Encsi Járásbíróság hamis magánokirat felhasználása bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai Ópályiban elfogták O. Sándor 28 éves nyírparasznyai lakost 2019. január 11-én. A férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai Nyíregyházán vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő 23 éves hajdúhadházi férfit 2019. január 11-én. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság szabálysértési hatósága a járművezetéstől korábban jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkaptányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés