Tovább élvezhetik a bizalmat a kisvárdaiak

Bohdan Melnik (18) megharcolhat a budaörsi játékosokkal is
Bohdan Melnik (18) megharcolhat a budaörsi játékosokkal is - © Fotó: kisvardafc.hu
Kisvárda – A Budaörs elleni vasárnapi televíziós bajnoki akár a góllövőlistán előkelő helyen álló csatárok csatája is lehet.

Az első helyezett látogat a második otthonába. Úgy értjük, hogy a góllövőlistát tíz találattal vezető Sajbán Máté csapata, a Budaörs vasárnap 15 órától a legeredményesebb gólszerzők között kilenc találatával a második Horváth Zoltán alakulatával, a Kisvárda Master Goodal találkozik. A csapatok között nagyobb a távolság, hiszen a vasárnap hazai pályán játszó Kisvárda 26 ponttal a második, a Budaörs pedig 12 egységet gyűjtve a 15. helyen áll. Ugyanakkor nem árt óvatosnak lennie a szabolcsi társaságnak, hiszen tavaly is hasonlóak voltak az erőviszonyok, amikor a Budaörs 3–1-es győzelmével mégis elvitte a három pontot a Várkertből.

– Minden mérkőzésen győzelemre törekszünk, hazai pályán fokozottan, de minden egyes ellenfelünknek megadjuk a tiszteletet azzal, hogy megfelelően felkészülünk belőle – mondta Kondás Elemér, a kisvárdaiak vezetőedzője. – Így aztán jól tudjuk a Budaörsről, hogy eddig szinte valamennyi mérkőzésén szerzett gólt, az egyedüli kivételt az MTK elleni hazai mérkőzése jelentette, tehát idegenben rendre betalált. És valóban fokzott figyelmet érdemel Sajbán Máté, aki csapata góljainak a felét szerezte. Korai szakaszában tart még a bajnokság ahhoz, hogy a két gólerős csatár különharcaként jellemezzük, de reméljük, hogy a mi csatárunk számára sikerül jobban a mérkőzés. Persze, akkor sem lennénk szomorúak, ha esetleg nem ő találna be, mégis nyernénk, és persze az már fél sikert jelentene, ha nemcsak Sajbán Mátét, hanem a teljes budaörsi csapatot meg tudnánk akadályozni a gólszerzésben.

A szakvezető a múlt heti, végül 3–0-ra megnyert budafoki meccsre több helyen változtatott a kezdőcsapaton, és kicserélte a fiatalok kontingensét is. A beugrók most is megkapják a bizalmat?
– Jelen állás szerint igen, hiszen jól dolgoztak a meccsen és azóta az edzéseken is, ráadásul győztes mérkőzés után lépünk fel, nincs különösebb okunk a változtatásra – felelte a szakvezető, aki szombaton még meccsidőpontban tart edzést a csapatnak, és a kezdő tizenegy akkor áll majd össze a fejében.Kisvárda.
SZON.HU


hirdetés