“Megpróbáljuk valahogy meglepni őket, ha más nem, tizenketten megyünk fel a kezdésnél”

“Megpróbáljuk valahogy meglepni őket, ha más nem, tizenketten megyünk fel a kezdésnél”
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály 13. fordulójának (kezdés: 13, ifi: 11) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Marcsek Zoltán, a Gávavencsellő játékos-edzője.

Szombat

Újfehértó (4.)–Kállósemjén (7.): – A Fehértó még mindig az egyik legjobb csapat az osztályban, ezért biztosan nyer.

Vasárnap

Ramocsaháza (16.)–Terem (15.): – A hazaiak lelkes játékkal otthon tartják a három pontot.

Nyíribrony (11.)–Kemecse (3.): – A vendégek jobb játékosállománnyal rendelkeznek, kellő koncentrációval magabiztosan is nyerhetnek.

Nyírlugos (5.)–Levelek (9.): – A Lugos felszabadultabban, a Levelek stílusosabban focizik. Döntetlen.

Nagykálló (6.)–Nyírtelek (13.): – A Kálló rutinos, stabil csapat, az újonc inkább otthon vitézkedik és üde színfoltja a saját nevelésű vagy a városhoz kötődő játékosokból álló csapatával. Ettől függetlenül nyer a Kálló.

Encsencs (12.)–Biri (8.): – A hazaiak nincsenek jó formában, a vendégek fegyelmezett játékkal és az Encsencs legjobb támadójának kikapcsolásával győzhetnek.

Apagy (2.)–Ibrány (1.): – Sokan mondták már, hogy az Ibránynak nem ebben az osztályban kellene jeleskednie. Nem is értem, hogyan sikerült lerombolni mindazt, amit ennek a városnak a csapata képviselt évtizedeken keresztül. Remélem sikerül visszakerülni oda, ahonnan elindultak lefelé. Jó meccs lesz, vendégsikerrel.

Gávavencsellő (10.)–Máriapócs (14.): – Tisztelve az ellenfelet, remélem a győztes „oldalunkat” mutatjuk! Ebben az esetben nyerünk.

Nyírerdő csoport

Tippel: Lelt József, a Pátroha edzője.

Vasárnap

Demecser (10.–Nyírkarász (2.): – Ha „Leho” itthon lesz és leül a kispadra, ijeszgetni, és amennyiben a hazai csapat hetvenöt percig partiban tud lenni a Nyírkarásszal, akkor van esélye, mert a „köpcös Kuku” utána akár el is döntheti a meccset. Már, ha becserélik…

Gyulaháza (1.)–Őr (14.): – Igaz, hogy a múlt héten kupánvágták a Gyulaházát, de ezúttal mindkét csapat eléri célját: a házigazda gyakorolja a góllövést, a vendég pedig a középkezdést.

Ladányi TC (8.)–Ajak (3.): – Két jó csapat találkozik, az Ajakot kicsit esélyesebbnek érzem, de a ha ladányi védőknél lesz egy kettes létra, amivel a pontrúgásoknál felmásznak Soós hátára, akár még meg is szoríthatják a vendégeket.

Tiszakanyár (4.)–Kék (15.): – Ezt a tippmixen hendi 0–4-ről tenném hazaira.

Vaja (7.)–Rohod (16.): – Igazi szomszédvári rangadón a vendég „menők” jó helyzetbe vannak, mert a vasárnapi meccs korán kezdődik, így a szombat esti vajai buliból haza sem kell menni, egyből mehetnek a meccsre. A hazaiakat érzem esélyesebbnek.

Hodász (9.)–Nyírmada (12.): – A hazai csapat egyszerű, mint a börtönrajz, de otthon legyőzi a szebb napokat látott Madát.

Fényeslitke (13.)–Tiszaszentmárton (11.): – A vendégek vannak jobb helyzetben az összeszokottságot illetően, mert négy-öt családból tevődik össze a csapat. Szoros meccs lesz.

Pátroha (5.)–Gergelyiugornya (6.): – Jó híreket hallottam a Tisza-partiakról, megpróbáljuk valahogy meglepni őket, ha más nem, tizenketten megyünk fel a kezdésnél – hátha nem veszik észre.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője.

Szombat

Jánkmajtis (15.)–Nyírcsaholy (5.): – Mindkét csapat feledtetni akarja az elmúlt fordulóban elért eredményüket, ezért nagyon küzdelmes mérkőzés lesz, de nem mernék jósolni, háromesélyes.

Beregdaróc NAP-ÉP (3.)–Szatmárcseke (8.): – A szatmárcsekei csapatnak szurkolok, de most nagyon nehéz mérkőzés vár rá. A Beregdaróc győzelme reális.

Tyukod (16.)–Tiszakóród (7.): – A Tyukod kezdi magát összeszedni, ennek nagyon örülök. Ha jól kezdenek lehet esélyük, arra viszont számíthatnak, hogy a kóródiak az utolsó percig küzdeni fognak.

Tisztaberek (9.)–Vámosoroszi (4.): – Színvonalas és szoros mérkőzésen a hazai pálya előnye Tisztaberek javára billenti a mérleg nyelvét.

Milota (14.)–Kocsord (11.): – Biztos vagyok benne, hogy a Milota nem engedi el otthonról a három pontot, ugyanakkor a Kocsord kellemetlen ellenfél lesz.

Nyírmeggyes (1.)–Csenger (2.): – Sok múlik ezen a meccsen, nagyon remélem hogy a játék az, ami a végeredmény mércéje lesz, mintsem a hazai pálya előnye. A Csengernek szurkolok.

Csengersima (12.)–Nábrád (13.): – Csak a győzelmet fogadom el, sőt el is várom csapatomtól.

Vasárnap

Mérk-Vállaj (10.)–Kölcse (6.): – Úgy érzem, hogy a mérkiek csúszni-mászni fognak a három pontért, és meg is szerzik.Máriapócs.
SZON.HU


hirdetés