Ham Ko Ham – Szakmai sikerek és magánéleti örömök

Ham Ko Ham – Szakmai sikerek és magánéleti örömök
Biri – A Ham Ko Ham frontembere, Rézműves Márkó megmutatta rajongóinak egy hónapos kisfiát.

Nincs megállás, hiába ellopták a Ham Ko Ham biciklijét, zökkenőmentesen fut a fiúk szekere. Egymást érik a felkérések, folyamatosan járják az országot a fiatal, tehetséges zenészek, a közönség pedig rajong értük, koncertjeiken ezrek éneklik Márkóval a formáció legnépszerűbb dalait.

Isten ajándéka

Ifjabb Rézműves Márkó
A videómegosztókon is hihetetlen megtekintéseket könyvelhetnek el: Ellopták a biciklim című klipjükre eddig több mint 12 millióan kattintottak, de a Bármerre jársz (3,8 millió megtekintés) és a legújabb, Te vagy nekem című dalukra is sokan voltak kíváncsiak (több mint 870 ezren) szűk két hónap alatt. A zenekar legközelebb a Csabai Kolbászfesztiválon lép színpadra. A szakmai sikerek mellett a Ham Ko Ham frontemberének, Rézműves Márkónak a magánéleti örömökből is bőven kijut, ugyanis egy hónapja született meg első gyermeke.

A kisfiút – aki édesapja nevét viszi tovább – büszkén mutatta meg Face­book-oldalán az énekes, hálát adva a pici érkezéséért. Természetesen a rajongók is elárasztották üzeneteikkel a szülőket; jó egészséget, hosszú, boldog életet kívánva az egész családnak.

A Rézműves család

Egyikük úgy fogalmazott: „Legyetek nagyon boldogok, gyönyörű a kisfiatok! Isten ajándéka, egy gyermeknél nincs nagyobb öröm.”

KMNagykálló.
SZON.HU


hirdetés