Árokba csapódott és a tetején állt meg egy autó Tiszanagyfalunál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. június 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották szombaton a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
Kétezer négyzetméteren a vágástéri hulladék gyulladt meg Penészlek külterületén szombat délelőtt. A nyíradonyi, a nyírbátori hivatásos és a nyírbélteki önkéntes tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Szintén száz négyzetméteren a nyárfás vágástéri hulladéka égett Pócspetriben, a Napkori út végén, míg Kőlaposon egy hektár területen a száraz fű és a bozótos kapott lángra. Ibrányban, a Tisza tötltése mellett száz négyzetméteren kellett az ibrányi önkormányzati tűzoltóknak beavatkozniuk, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Árokba csapódott és a tetejére borult egy személygépkocsi szombat délután a 38-as számú főúton, a 18-as és 19-es kilométerszelvények között Tiszanagyfalu közelében. A nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, majd kerekeire visszaállították. A balesetben senki nem sérült meg.

Kigyulladt egy pajta padlásán tárolt szalma szombat este Tiszabecsen, a Petőfi utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombat éjszaka Beregdarócon, az Ady Endre utcában. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben senki nem sérült meg.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés