És akkor fájdalmas arccal kiáltott fel a kapus… – Brutális sérülés a Continental Arénában a futsal meccsen

És akkor fájdalmas arccal kiáltott fel a kapus… – Brutális sérülés a Continental Arénában a futsal meccsen
© Illusztráció: KM-archív
Nyírgyulaj – A nyírgyulaji futsalos könyökéből letört egy csontdarab, meg kell műteni.

Futsal. Hétfőn este nyolc után a Continental Arénában játszottak edzőmeccset a nyírgyulaji futsalosok. Az élvonalbeli együttes a regionális bajnokságban szereplő Blue Sharks vendég volt. Nem született meglepetés, a gyulajiak nyerte 10-3-ra.

– Hasznos találkozó volt, mert rámutatott néhány olyan problémákra, amelyeket a rájátszásra orvosolnunk kell – nyilatkozta Lovas Norbert, a gyulajiak vezetőedzője.

Az első félidőben egy kimaradt hazai lehetőségnél fájdalmas kiáltott fel Dobó László, a vendégek kapusa. Azonnal látszott, hogy a baj nem kicsi.

Szerencsére a csarnokbeli Bujtosi Egészségcentrumban rendelt dr. Szabó Gábor ortopéd-traumatológus és sportorvos, az egészségcentrum ügyvezetője, aki megvizsgálta a játékost. Javaslatára a kórházi ügyeletre vitték a fájdalomtól szenvedő játékos, majd javasolta, hogy vigyék az ügyeletre. Így is tettek, a röntgenfelvétel alapján kiderült: levált egy csontdarab a könyökéből, műteni kell és mintegy kéthónapos kihagyás vár rá. A játékos begipszelt karral, de társaival hazautazhatott.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés