Nyírbátori FC – Ami ott tizenegyes, legyen itt is az!

Akt.:
Nyírbátori FC – Ami ott tizenegyes, legyen itt is az!
© Fotó: KM-archív
Nyírbátor – A labdarúgó NB III-ban a Diósgyőr II vendégeként lépett pályára a Nyírbátori FC.

Kihasználva a vendégek megilletődöttségét, jól kezdett a hazai csapat, mezőnyfölényben játszva, egy véleményes büntetőből megszerezte a vezetést a Nyírbátori FC elleni vasárnapi NB III-as bajnokin. A félidő közepétől kiegyenlítődött a játék, majd ugyanez maradt a meccs képe a második játékrészben is, miközben a nyírbátori kontrák rendre veszélyt jelentettek.

Az ellentámadásokat sokszor csak szabálytalan eszközökkel tudta a hazai csapat megállítani, amit a játékvezető a tizenhatos vonala előtt mindig megtorolt, az azon belül elkövetett szabálytalanságoknál viszont a sípja néma maradt. A hosszabbításban a kitámadó nyírbátori csapat egyéni hibáját kihasználva a diósgyőriek eldöntötték a három pont sorsát. Összességében korrektebb játékvezetés mellett esélye lett volna a Nyírbátornak a pontszerzésre, sőt akár a győzelemre is.

NB III: Keleti csoport, 24. forduló

Diósgyőr II–Nyírbátori FC 2–0 (1–0)

Miskolc, 350 néző, v.: Bodzay.

Nyírbátor: Bukrán – Nagy T., Kocsis G., Szarka Á., Szabó I Balázs, Szabó II Balázs (Géringer, 79.), Orosz M., Bárdos, Forgács D., Mahalek, Korbély (Molnár M., 63.). Edző: Sütő Szilárd. Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Tóth M., Benkő B., Bagi Á., Fenyőfalvi, Mankó, Kinczel (Terdik, a szünetben), Reznek (Boros D., a szünetben), Csernák, Pálinkás (Bíró D., 75.). Edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Szarka Á. (13. és 92. – az elsőt 11-esből). Jó: Szarka Á., Mahalek, Forgács D., Kocsis G., illetve Benkő B., Tóth M., Szabó R. (Tudósító: Balla István)

Sütő Szilárd: – A legfontosabb a három pont megszerzése volt a számunkra, nagyon megküzdöttünk a győzelemért, amit sikerült kiharcolnunk.

Ambrusz Árpád: – A csapat mindent megtett a győzelemért, de az igaz, hogy sok hibával játszottunk. Ami az egyik oldalon tizenegyes, akkor ideális esetben a másik oldalon is annak kellene lennie.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés