Hirdetés

2023.12.13. 00:00

Hiteles kivitelező, prémium otthonok

Amikor az építőipari vállalkozásokról esik szó, a tapasztalat és a megbízhatóság kulcsfontosságú tényezők.

PR cikk

– Büszkén mondhatjuk el, hogy a Sziszák és Társa Kft. ezeknek eleget téve már több mint két évtizede meghatározó szereplője a nyíregyházi ingatlanpiacnak – mondja dr. Sziszák György cégtulajdonos. Ezen idő alatt számos tervből, Álomból teremtettünk Valóságot, hoztunk létre Otthonokat és ugyanazzal az izgalommal vágunk bele most is építkezéseinkbe, mint amilyen izgatottan fogtunk a legelsőbe.

– Vegyük például a befejezés előtt álló Alkotás utcai projektünket! A telekosztástól indultunk, új utcarészt alakítottunk ki és 19 család lakhelyét alkottuk meg. Itt a 110 négyzetméteres mediterrán stílustól a 170 négyzetméteres szintes, minimalista dizájnú házig különböző elképzeléseket valósítottunk meg minden esetben kiváló minőségű építőanyagokat használva. Küldetésünk továbbra is az egyedi igényeknek megfelelő prémium otthonok építése, amelybe már a kezdetektől bevonjuk a tulajdonost.

– A Gólyahír utcában egy olyan egyedülálló lakóövezetet hozunk létre, ahol a változatosság és a harmónia kéz a kézben jár. A projekt keretében iker- és családi házak emelkednek majd a tőlünk megszokott magas minőséggel és innovatív megközelítéssel. Ez a terület zöldövezeti zónában helyezkedik el, ami azt jelenti, hogy a leendő lakók a természet közelségét élvezhetik mindennapjaik során, miközben valójában a város szívéhez közel vannak. Az első ütemben épülő két ingatlan már megvásárolható.

– Egy új otthonba költözésig eljutni hosszú folyamat, akár kimondjuk, akár nem, stresszel jár – folytatja dr. Sziszák György cégtulajdonos – hiszen életre szóló döntéseket kell hozni. Nem építkeznek az emberek minden nap, ez egy ismeretlen terület számukra, és mint minden ismeretlentől, ettől is valamennyire félnek, kérdésekkel esetleg kétségekkel lehetnek tele ügyfeleink. Mi a munkánk során ezekre kérdésekre válaszokat adunk, a döntésekben tapasztalatunkkal, szaktudásunkkal segítünk. Ehhez folyamatosan tanulunk, figyeljük és használjuk az építőipari újdonságokat és a nemzetközi trendeket. Erről legutóbbi podcast riportom során is beszélgettünk.

– Vevőink hatalmas dolgot, a lakhelyük megépítését bízzák ránk. A megállapodást jelentő első kézfogástól az ünnepélyes birtokbavétel pillanatáig napi kapcsolatban vagyunk a tulajdonosokkal azért, hogy tervrajzból az álmaiknak megfelelő Otthonuk megszülessen. Minden esetben eleget teszünk a megelőlegezett bizalomnak, amelyet nagy számú referenciánk – megtekinthető a weboldalunkon - mellett az is alátámaszt, hogy új vásárlóink nagy része korábbi ügyfeleink ajánlásából érkezik.

– A stabilitást számunkra továbbra is a nyíregyházi építkezések jelentik. Év elején átadjuk a Mező utca 19. címen épített 9 lakásos társasházunkat, amelyben már csak egy 61 négyzetméteres lakás eladó és megkezdjük közvetlenül mellette a következő építését. Ebben 51-60 négyzetméter közötti lakásokat alakítunk ki igazodva a piaci igényekhez. Az ingatlanok, melyek alaprajzai a weboldalunkon láthatóak, már a Csok Plusz támogatással is megvásárolhatóak.

– A családi házas ágazatunkban a következő évben induló Gólyahír projekt mellett továbbra is vállalunk teljes körű ügyintézéssel generál kivitelezést. Ha valakinek az építési telke már megvan, de nem tudja, hogy kezdjen hozzá, felépített házaink között biztosan talál olyat, amelyből kiindulva megtervezzük, engedélyeztetjük és meg is valósítjuk az Ő egyedi otthonát.

– Fejlődésünk részeként 2024-ben egy budapesti társasház kivitelezésének megkezdése mellett Pest megyében családi házakat is építünk, amely döntés eleme cégünk középtávú tervének, a fővárosi kivitelezői piacon történő szerepvállalásnak. A nyíregyházi és a fővárosi ingatlanárak közötti áthidalásra egy speciális finanszírozási formát dolgoztunk ki, amely magasan többet hoz a jelenleg elérhető befektetéseknél úgy is, ha az ingatlan értéknövekedését nem számoljuk. Jó pénzügyi döntés lehet ez bárkinek, aki mondjuk a gyermeke tanulmányi ideje alatt nem albérletre szeretné költeni a pénzét.

Korábbi cikkek:

https://www.szon.hu/pr/2023/11/biztos-alapok-tudatos-jovo 

https://www.szon.hu/pr/2023/11/a-premium-otthonok-epitoi 

https://www.szon.hu/pr/2023/11/egy-tokeletes-es-minosegi-eletter 

Sziszák és Társa Kft.
4400 Nyíregyháza, Kállói út 7.
www.sziszak.hu
[email protected] 
+36-20/992-0908

Pr-cikk

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában