Rájár a rúd a tarpaiakra – Harag nélkül megy a séta

Barta Ferenc reméli, mielőbb újra bemutathatja a klasszikus mozdulatot, főként pedig újabb gólokkal segíti a Tarpát
Barta Ferenc reméli, mielőbb újra bemutathatja a klasszikus mozdulatot, főként pedig újabb gólokkal segíti a Tarpát - © Fotó: tudósítónktól
Tarpa, Csenger – A tarpai gólzsák, Barta Ferenc szerint viszonylag szerencsésen megúszta az ütközést a csengeri kapussal.


Rájár a rúd a tarpaiakra. A megyei másodosztályú futballcsapat ugyan a tabella tetején táborozva melegít a tavaszi folytatásra, csakhogy akad egy kis bökkenő. A Kelet-Magyarország-csoport őszi idényében a az egylet két támadója ontotta a gólokat, időközben azonban előbb Rozman Sándor dőlt ki: a játékos-edző keresztszalagja elszakadt, leváltak a porcok, november 24-én feküdt a műtőasztalra. A tavaszi bevetésről legfeljebb csak álmodozhat. A minap pedig a gárda másik ásza, Barta Ferenc szenvedett súlyosnak tűnő bokasérülést. A bajnoki góllövőlistáját harminchét találattal vezető csatár a Csenger elleni előkészületi meccs elején ütközött olyannyira szerencsétlenül az ellenfél kapusával, hogy mentő szállította el a pályáról.

– Erős zúzódás és részleges bokaszalagszakadás a pontos diagnózis – adott orvosi jelentést állapotáról Barta Ferenc. – Egyáltalán nincs bennem harag, szándékosságot akkor és azóta sem feltélezek. Utólag azt mondhatom, viszonylag szerencsésen megúsztam a dolgot: nem tartottak a kórházban, műteni sem kellett. Kevesebb, mint egy héttel az eset után, hétfőn tudtam először igazán ráállni a sérült bal lábamra, és már a séta is megy. Egyelőre senki nem tudja, hogy mikor térhetek vissza, abban reménykedek, hogy a második, legkésőbb a harmadik tavaszi fordulóra teljesen rendben leszek. Nagyon szeretnék segíteni a csapatnak, mert komoly célok fogalmazódtak meg. Ugyanakkor azt gondolom, a fiúk nélkülünk is megállják a helyüket.

KM-KT

Címkék: , , ,


Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés