Két körözött és két ittas vezető akadt horogra kedden – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Két körözött és két ittas vezető akadt horogra kedden – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: cotidianul.md
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 19-én történt rendőrségi eseményeiből.


A záhonyi közúti határátkelőhelyen 2019. március 19-én jelentkezett kilépésre egy 24 éves orosz állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi ellen az orosz hatóságok elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök a férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. március 19-én Nyírmadán elfogtak egy 20 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2019. március 19-én Demecser belterületén vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő 46 éves gyulaházi lakost. Az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfit a Gödöllői Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a gépkocsivezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért vele szemben büntetőeljárást indítottak. A gyulaházi férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Nyírmadai Rendőrőrsének járőrei 2019. március 19-én Pusztadobos belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 20 éves helyi férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A helyszínen a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Záhony.
SZON.HU


hirdetés