Asztrológia

2014.11.05. 10:40

Napi horoszkóp – 2014. november 05.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Türelemre és nyugalomra lesz szüksége, azonban ezt nem adják olcsón. Komoly csata játszódik le Önben, de ezt nem engedheti felszínre törni. Csak az esti órákban sikerül oda eljutni, hogy kicsit önmagára is figyeljen, márpedig addig nem fogja tudni feldolgozni, ameddig nem tud kiszakadni a világból és csendesen, magányosan átélni azt a feszültséget, amely majd szétfeszíti a lelkét és a szívét.

Bika

04.21 – 05.21

A mai nap nem szólhat a veszekedésről. Ha a másik fél nem akar engedni, legyen Ön az, aki elegánsan továbblép. Nem kell végleg feladnia az elképzeléseit, de ne most ragaszkodjon hozzájuk tíz körömmel. Eljön majd az ideje annak is, hogy ezt újra megtárgyalják, amikor mindketten megértőbbek, kiegyensúlyozottabbak és képesek a másikra is figyelni. Jelenleg inkább önmagukkal vannak elfoglalva, így érthető, ha nem találják a közös hangot.

Ikrek

05.22 – 06.21

Sok erőre lesz szüksége ahhoz, hogy ezt a napot valahogy átvészelje. Nem fizikailag megterhelő, hanem lelkileg kell tudnia feldolgozni az átélteket. Mást mutat a külvilág felé, mint ami igazán Önben lejátszódik, ezzel viszont még inkább nehezíti a saját dolgát. Ha nem próbálná leplezni az érzéseit, sokkal könnyebben és gyorsabban élhetné meg mindazt, aminek egyébként is át kell járnia a lelkét ahhoz, hogy békére leljen.

Rák

06.22 - 07.22

Nem dughatja a fejét a homokba, meg kell küzdenie azokkal az érzelmekkel, melyek a mai napon Önben tombolnak. Az emlékek szépsége és a valóság izgalma ugyan ellentmondásba sodorják, de ez nem jelenti azt, hogy valamelyiket fel kellene adnia. Mindkettőnek helye van az életében, csak meg kell találni az egyensúlyt. Nehéz út vár Önre, de végül győztesen fog kikerülni, csak adjon időt magának, ne legyen türelmetlen.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Önmagával vannak gondjai, ne a környezetében élőkben keresse a békétlenség okát. Amíg nem tisztázza a saját érzelmeit, addig nem várhatja el másoktól, hogy megértsék a hangulatát és elfogadják a kitöréseit. A türelem egyébként sem az erőssége, de különösen olyankor ingerlékeny, amikor belülről feszíti valami bizonytalanság. Az esti órákban lehetősége nyílik visszavonulni, addig azonban nagy szüksége lesz az önfegyelemre.

Szűz

08.24 - 09.23

Néhány váratlan problémával kell szembesülnie, és addig nem is léphet tovább, amíg azokat meg nem oldja. Miközben belülről majd szétfeszíti a bizonytalanság és a békétlenség, kifelé mindezt leplezni kényszerül, hisz nem ezt várják Öntől. Mindenképpen szakítson időt arra, hogy önmagával tisztázhassa az érzéseket, amelyek tombolnak Önben, bizonyos dolgokat el kell engednie az életéből, amit most veszteségnek érez, azonban már rég nem képviseltek értéket.

[poll id="4"]

Mérleg

09.24 - 10.23

Ne keseredjen el, ha nem úgy alakul a napja, ahogyan azt eltervezte. Végül is a legfontosabb, hogy valamennyien jól érezzék magukat, de legfőképpen, hogy együtt legyenek békében, veszekedések nélkül. Erős jellemre vall a megbocsátás, éljen vele. Önre támaszkodnak a bajban, nem viselkedhet úgy, mint egy durcás kisgyerek, legyen Ön az, aki képes felülemelkedni a saját sértettségén, ezzel is kimutatva, milyen sokat jelentenek Önnek.

Skorpió

10.24 - 11.22

Olyan nehézségekkel kell megküzdenie, amelyre nem érzi felkészültnek magát. Hiába tervezett egy csendes, nyugodt napot, nem így alakulnak az események. Kénytelen beletörődni azzal, hogy még most sincs lehetősége visszavonulni és a saját gondjaival megbirkózni. Ez azonban ne tegye feszülté, hiszen az esti órákban, mikor minden elsötétedik, legalább a gondolatait rendszerezni tudja.

Nyilas

9.01 - 9.01

Nem a megszokott kerékvágásban telik ez a nap, számos váratlan esemény zavarja meg. Felesleges ezen bosszankodnia, el kell fogadni a történéseket egyszerűen úgy, ahogy alakul. Bár szeretett volna több időt a szeretteivel tölteni, ha már nem így alakul, az együttlét intenzitásával próbálja ezt kárpótolni. Elsősorban önmaga számára fontos az, hogy feloldja azt az ellentétet, amely Önben tombol, ha ezzel sikerül megbirkóznia, végül kellemes napot zárhat.

Bak

12.22 – 01.20

A legjobb pillanatban adódik alkalma arra, hogy kicsit több időt szentelhessen a családjának, önmagára. Már kezdte elhagyni az ereje, hisz a problémák, melyekkel az elmúlt időszakban szembesülnie kellett, minden energiáját felemésztették. Töltsék el a közös időt békében , odafigyelve egymásra, így lehetőségük nyílik átbeszélni azokat a problémákat is, melyek eddig csendesen mérgezték az otthoni hangulatot.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Leginkább önmagával kerül ellentmondásba, hisz az Önben dúl a legnagyobb vihar, ami ebből a felszínre került, csak a jéghegy csúcsa. Mindaddig, amíg önmagával nem tisztázza a félreértéseket, képtelen lesz továbblépni. Vonuljon ki a világból, teremtsen maga körül csendet, a lelke hangjait pedig hangosítsa fel. Figyeljen arra, mit mondanak, milyen irányba próbálják terelni, Mivel az eszére nem érdemes hallgatni, így fogadja meg a tanácsaikat.

Halak

02.20 - 03.20

Kissé borongós a hangulata, de ez nem csoda, hisz fejében olyan gondolatok járnak, melyek erősítik Önben a hiányérzetet. Valóban érték veszteségek az elmúlt időszakban és eddig nem volt módja ezeket feldolgozni, így nem csoda, ha most felszínre tör Önben az elkeseredettség. Ne nyomja el tovább magában az érzéseket, engedje, hogy kibontakozzon, átjárja a lelkét, szívét a szomorúság és a fájdalom, mert csak így lesz képes továbblépni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!