boon-sportoldal

2008.06.09. 15:47

Hétfő helyett csütörtökön döntenek

<p>A labdarúgó megyei III. osztály Zemplén csoportjának két, még függőben lévő mérkőzése miatt mégsem hétfőn, hanem június 12-én, csütörtökön 17 órakor ül össze a megyei labdarúgó szövetség fellebbviteli bizottsága.</p>

A vihar miatt félbeszakadt Györgytarló – Füzér mérkőzés esetében első fokon újrajátszást rendeltek el. Ezt mindkét csapat megfellebbezte. A Györgytarló azért, mert a vihar után a bíró elrendelte a játék folytatását, de a füzériek erre nem voltak hajlandóak. A füzériek azért, mert állításuk szerint a viharszünetben az egyik tartalék játékosukat megütötték. A mérkőzés 3-3-as állásnál szakadt félbe. Ez az eredmény a Györgytarló bajnoki címét jelentené.

A másik óvás a Bodrogolaszi – Sárazsadány mérkőzés miatt történt. A zsadányiak azért óvtak, mert szerintük az egyik hazai játékos jogosulatlanul játszott. A meccset a Bodrogolaszi nyerte, a fegyelmi bizottság ezt az eredményt hagyta jóvá. A zsadányiak fellebbezése amiatt érdekes, mert ha a beadványuknak helyt adnak, akkor a tizennégy csapatot számláló Zemplén csoportban 18-, ha elutasítják, akkor 15 ponttal végeznek a 13. helyen, tehát ez a helyezésüket egyáltalán nem befolyásolja semmilyen irányban.

-bg-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!