boon-sportoldal

2012.03.23. 18:14

KBSC: fordulatszámot váltanának

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában Szeged lesz a Kazincbarcikai SC  vendége szombat 15 órától.

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában Szeged lesz a Kazincbarcikai SC  vendége szombat 15 órától.

Szabó János, a KBSC vezetőedzője: – Három helyen változtatok a múlt heti csapathoz képest. A kapuba Hamart állítom, aztán a héten teljes értékű munkát végzett Halgas, ő bekerül a gárdába, rajta kívül Kovács P. letöltötte öt sárgáját, ezért rá is számíthatok. Sérültjeinkről: Bene nem szerepelhet, Horváth Sz. Újpesten rúgást kapott a lábára, kiesett, Illés pedig influenzás volt a héten. A napokban alaposan kiértékeltük és átbeszéltük a csapat eddigi gyenge szereplését és okait, a „tanácskozást” összekötöttük egy szerény névnapi és születésnapi csapatépítő főzőcskével. Hangsúlyoztuk, hogy keretünkben jócskán akadnak rutinos, tapasztalt futballisták, nekik kell fazont szabniuk és vezéregyéniséggé válniuk. Bátran bevetem a fiatal, saját nevelésű játékosainkat, akik az újpestiek ellen sem okoztak szégyent és a kettő ötvözetéből szeretnék sikeres csapatot gyúrni, hiszen fordulatszámot kell váltanunk, az eddigi út nem járható.

A KBSC várható kezdőcsapata: Hamar – Toplenszki, Komlósi, Nyisalovits, Sütő – Fehér B., Nyitrai, Kovács P., Halgas – Horváth B., Molnár G.

Az edző tippje: 2-0. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!