Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.29. 08:27

Olvasói levél: "Férfi ember a küblin trónol"

<p>Miskolc - Mondjon akármit az RTL Klub vezetése, mert ez csak azt jelenti számunkra, hogy a lehető legrosszabb ízléssel, mások megalázásával is erkölcsösnek tartják a nézettségi verseny győzelmére való törekvést. Nincs határ!</p>

Bátran le merem írni, hogy Fábry Sándor showman minden műsorát megnézem. Erőt merítek belőlük – baloldali energiát. Elolvastam Szádváryné, tisztelt olvasótársam levelét, és arra bátorítanám, hogy ne vegye a távkapcsolót a kezébe, ha ez a humorista – aki magát Hofi utódjának meri nevezni – megjelenik a képernyőn. Nézze az adást, úgy, mint én. Megbotránkozva és megvetéssel. A férjem, aki velem együtt ugyancsak „szívesen” nézi, a legutóbbi, a „szólás szabadságába beleférő” (abba nálunk már minden belefér), ordenáré poénkodást, azt mondta, hogy úgy látszik, Fábrynak nincsenek nőrokonai. Nem tudom, hogy lesznek-e következmények (az ORTT biztosan mással van elfoglalva), mert eddig nem voltak. Mondjon akármit az RTL Klub vezetése, mert ez csak azt jelenti számunkra, hogy a lehető legrosszabb ízléssel, mások megalázásával is erkölcsösnek tartják a nézettségi verseny győzelmére való törekvést. Nincs határ!
Milyen következtetéseket tudok mindezekből levonni? 1. Fábry számára óriási megkönnyebbülés, ha egyáltalán támad valami ötlete. 2. „Férfiember soha máskor nem olyan komoly, megfontolt és elszánt, mint amikor a küblin trónol.” (Johanthan Swift, ír-angol író). Én hozzátenném: és saját magával poénkodik. Ezek a kérdések nem másfél millió, hanem jóval több embert foglalkoztatnak – természetesen pro és kontra. Én a kontra nevében ezért arra kérem szerkesztőségüket, hogy a női publicisták közül valaki fejtse ki a véleményét ez ügyben, vagy ha nem akarják, akkor kérjék ki valamelyik hölgy álláspontját a Kossuth utca 16. sz. alatt vagy a Miskolci Egyetemen. Ha pedig ez sem sikerül, akkor bocsássák nyilvános vitára kedves olvasótársam levelét. Kíváncsi lennék, hogy akár „név és cím nélkül” is hányan állnak ki a showman mellett.

dr. Kocsis Józsefné
Miskolc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!