Borsod-Abaúj-Zemplén

2010.10.04. 17:27

Ezért ne hagyd ki idén a RocktóberFest-et!

<p>Miskolc - A Miskolci Egyetemen minden évben az első levélhullások kezdetén felpezsdül az éjszakai élet, hiszen kezdetét veszi a RocktóberFest, az év legutolsó és legzúzósabb bulija. Kollégánk Hugli Emesét, a RocktóberFest egyik főszervezőjét faggatta, hogy miért érdemes kilátogatni a háromnapos őrületre!</p>

Akik sorra járják a fesztiválokat, azoknak nyilván nem kell bemutatni az ősz egyik legnagyobb durranását, a RocktóberFestet, hiszen tudják, milyen elképesztő hangulat képes úrrá lenni az emberen, de akik eddig kimaradtak a pörgésből, azoknak szolgálunk most némi kedvcsinálóval.

Kik lesznek a fellépők és milyen meglepetések várják a RocktóberFestre látogatókat? Mindezt Hugli Emese, a rendezvény egyik főszervezője osztja meg az érdeklődőkkel!

A videóhoz kattintson a képre!


-M. I.-


Rocktóberfest a Miskolci Egyetemen

mon | 2010.10.04 17:01
Miskolc - Október 7-9-ig Roktóberfest a Miskolci Egyetemen! Fellép többek között: Péterfy Bori, a 30y, Hooligans, Ladánybene, Belga, vagy a Kowalsky meg a Vega.

RocktóberFest Miskolcon - Ilyen volt régen

boon | 2010.10.04 14:33
Miskolc - Kicsit visszamentünk az időben, és megnéztük, kik léptek fel a RocktóberFesten régen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!