Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.02.07. 21:02

Súlyos baleset a 3-as számú főúton

<p>Ongaújfalu - Nyolc sérültje van annak a borsodi közlekedési balesetnek, amely hétfőn este történt a 3-as úton, az ongaújfalui elágazás közelében.</p>


Nyolcan sérültek meg a borsodi balesetben

fuggetlen | 2011.02.07 20:18
Nyolc sérültje van annak a borsodi közlekedési balesetnek, amely hétfőn este történt a 3-as úton, az ongaújfalui elágazás közelében - közölte a rendőrség. Az esti sötétségben és a sűrű ködben hét autó ütközött össze a csúszós úton. Az útzár még most is érvényben van.

20:03 | A legfrissebb helyszíni információink szerint még két gyermeket is elvittek a mentők a kórházba.

 


 

18:53 | Eddig ismeretlen körülmények között ütközött össze hat gépjármű a sűrű ködben. A helyszínre vonultak a Miskolci Tűzoltóság munkatársai is, akiknek munkája mellett a nagyon erős reflektoruk segíti a helyszínelést.

Az autókban jelentős károk keletkeztek, több közülük totálkárosra tört. A rendőrség teljes útzárat rendelt el a helyszínelés és műszaki mentés idejére. Mindkét irányban több száz méter hosszúságban rekedtek autók az utakon. A helyszínről hat autóval szállították el a mentők a sérülteket.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!