Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.06.21. 07:55

Mi történt június 20-án Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

<div>Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt hétfőn Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.</div>

Miskolc - Hihetetlen gyorsasággal bontották el Miskolcon az Operafesztivál külső helyszínein lévő sátrakat, fa bódékat és színpadot.

Olaszliszka - Halálos baleset történt hétfő délután az olaszliszkai vasúti átjáróban.

Miskolc - A villamospálya felújítása a Zöld Nyíl Villamos Projekt keretében a Tiszai pályaudvar és a Tüzér utca között is folytatódik, ezért a Tiszai pályaudvartól a Selyemrétig (közel 2 hónapon át!) villamospótló járatok közlekednek. Ugyanakkor nem árt a személygépkocsival közlekedőknek is résen lenni!

Júliustól egy be nem csatolt övért akár háromszázezret is fizethetünk, de a külföldi autósokat akár vissza is tarthatja a rendőr, hiszen rajtuk nehezen tudják behajtani a büntetéseket. Az eljárás azonban kínosan ismerős. M. I. jegyzete

Miskolc, Diósgyőr - A Mandorla Egyesület által meghirdetett Miskolci Csulyák István rovásírás verseny döntőjét hétfőn rendezték meg Diósgyőrben: három kategóriában, kilenc tanuló mérte össze erejét írásban és szóban.

Miskolc - Lehet, hogy a címben van némi túlzás, ugyanis a hozzáértők szerint inkább domolykók, és küszkök lehetnek a Szinva patak városi szakaszain.

Kazincbarcika - A kerékpárját is hozzávágta élete volt párjához, és addig ütötte, míg volt benne élet.

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Szentpéteri kapuban hétfőn délután.

Miskolc - A jelenlegi rendszer szerint már csak december 31-éig válthat olcsóbban buszbérletet vagy parkolóbérletet Miskolc Kártya tulajdonos

Miskolc (MTI) - Jelenlegi formájában az év végén lényegében megszűnik a Miskolc-kártya, a városi önkormányzat cégeit tömörítő Miskolc Holding Zrt. közlése szerint azonban a jövő év elejétől egy új, most még kidolgozás alatt álló rendszer alapján a miskolciaknak továbbra is járnak majd azok a kedvezmények, amelyeket a kártya biztosít, biztosított.

Miskolc - A T-Dance Tánciskola évzáró gálája 2011.06.23-án, csütörtökön 18 órától kerül megrendezésre a Művészetek Házában.

Miskolc, Avas - Miskolcon egy férfi rátámadt egy nőre, akitől erőszakkal elvette az értékeit, a telefonját azonban nem. A sértett rögvest értesítette a rendőrséget, így a rablót szinte azonnal sikerült elfogni

Miskolc - Nagy sikert aratott Szőnyi Erzsébet: Az Aranyszárnyú Méhecske című gyermekoperája az Operafesztivál második hétvégéjén.

Cigánd - A búzaföldeken bujkáló és menekülő elkövetőket többek között egy traktor segítségével sikerült elfogni a Cigándi Rendőrőrs munkatársainak.

Miskolc - Nagy siker volt a Múzeumok Éjszakája szombati programsorozata

Nézem ezt a bizonyos „minta” villamosmegállót az Augusztus 20 strandfürdőnél, és mindig az a mondás jut eszembe, amit apai nagyapám hangoztatott, amikor valaki túl flancos, nem az életmódjához illő bármire tett szert: fiam, mondtam én nem való a parasztnak a szőnyeg… Ő ezt abszolút joggal mondhatta, hiszen ő is paraszt volt, a földet túrta egész életébenKiss László jegyzete.

Miskolc - Vasárnap volt a Ludmányné Tóth Evelyn vezette miskolci eLTE Tánciskola növendékeinek évzáró vizsgája a Művészetek Házában.

Miskolc, Diósgyőr - A kétnapos hétvégi fesztivál ritmusát a szilaj dobosok adták meg, míg a főszerepben a fényviadal íjászai voltak.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nézze meg a múlt hét legjobb videóit a BOON-on!

Miskolc - A Miskolc Holding, mint miskolci lakosok szolgálatában álló cég nem fogadja el azt, hogy magánérdek felülírja a közérdeket. A Miskolc Kártya esetében a Holding megítélése szerint ez történt - a Miskolc Holding közleménye.

Kazincbarcika (MTI) - Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy kazincbarcikai férfival szemben, aki az elsődleges adatok szerint szerelemféltésből megölte volt élettársát - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel

Kazincbarcika - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy kazincbarcikai férfival szemben.

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Szentpéteri kapuban hétfőn délelőtt.

Miskolc - Tekintse meg a felszámolás alatt lévő Borsod-Abaúj-Zemplén megyei cégek legfrissebb listáját!

Miskolc - A Műszaki Földtudományi Karon és a Műszaki Anyagtudományi Karon végzetteket búcsúztatták szombaton.

Miskolc - A miskolci Dance Stúdió évzáró táncgáláját tartották szombaton a Művészetek Házában. A látványos rendezvényen az iskola növendékei adtak számot tudásukról.

Miskolc - Tai Chi bemutató, ügyességi és sportversenyek, táncház, Elvis Show gondoskodott a megyei kórház szombati juniálisán a remek szórakozásról.

Sárospatak - Kinga 19 éves sárospataki diáklány csak és kizárólag a nyárra hajlandó koncentrálni, hiszen a barátnőivel készül nyaralni, mert ha 5 csaj összejön akkor...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!