Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.08.29. 16:49

Átadták a Fazola TISZK-et

Miskolc - Közel egymilliárd forintos beruházásból korszerűsítették az Eötvös József Építőipari és Művészeti Szakképző Iskola termeit, végezték el az akadálymentesítést, valamint átadtak egy új tanműhelyet, melynek tetején napkollektorok és egy szélgenerátor is működik.

Miskolc - Közel egymilliárd forintos beruházásból korszerűsítették az Eötvös József Építőipari és Művészeti Szakképző Iskola termeit, végezték el az akadálymentesítést, valamint átadtak egy új tanműhelyet, melynek tetején napkollektorok és egy szélgenerátor is működik. A szakközépiskola mint a Fazola Társági Integrált Szakképző Központ tagja újult meg és bővült korszerű tanműhelyekkel.

A TISZK-nek négy miskolci középiskola a tagja: az Eötvösön kívül a Kós Károly Építőipari Szakközépiskola és Szakiskola, a Gábor Áron Művészeti Iskola és Szakközépiskola, valamint a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola. A beruházás forrása uniós támogatás volt.

A TISZK-nek köszönhetően hat új dolgozó – pszichológus, szociál-pedagógus, pályázatíró és felnőttképző szakemberek – kap munkalehetőséget.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!