Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.09.27. 10:09

Eltűnt Hajdók Sándor miskolci lakos!

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Hajdók Sándor 55 éves miskolci lakos eltűnése ügyében.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Hajdók Sándor 55 éves miskolci lakos eltűnése ügyében. Hajdók Sándor az egyik miskolci kórházból elbocsátása után ismeretlen helyre távozott 2011. szeptember 14-én és az azóta eltelt időben életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

Hajdók Sándor személyleírása: 185 cm. magas, normál testalkatú, fehér bőrű, szeme színe szürke, haja rövid őszes barna. A haja színéhez képest őszebb szakállat és bajuszt visel. Jellegzetessége, hogy egy korábbi balesetből eredően egyik lábára feltűnően sántít, így járása bicegő és lassú.

Hajdók Sándor ruházata eltűnésekor: Farmer nadrág, pulóver és esetlegesen egy sok zsebes mellény.

A Rendőrség kéri, hogy aki Hajdók Sándor tartózkodási helyéről információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta, vagy látni vélte jelentkezzen személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon, *Miskolc, Fábián kapu 4. * illetve távbeszélőn az 514-511/28-85, vagy az ingyenesen hívható 107-es telefonszámon.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!